Gratis smartphone bediening

somfy gratis connexoon actie

Nu gratis smartphone bediening bij aankoop van 2 rolluiken of zipscreens met Somfy motor.

Het bedienen van screens en rolluiken via smartphone of tablet is nu weggelegd voor iedereen. Wie vanaf 1 september tot en met 31 december 2017 rolluiken of Zipscreens aanschaft bij ZonEx, profiteert van deze superdeal. Bij aankoop vanf twee rolluiken of zipscreens met de geselecteerde Somfy io motoren, ontvangt u een GRATIS Somfy Connexoon io.

Daarmee kunt u rolluiken of screens middels een app op smartphone of tablet (Android en iOS) bedienen en programmeren. De Somfy Connexoon io heeft een waarde van € 169,00.

Juist nu investeren in rolluiken of screens
De donkere dagen staan weer voor de deur en herfst en winter zorgen voor barre weersomstandigheden. Wat is het dan heerlijk om het huis te kunnen beschermen met rolluiken. Ook de privacy is ermee gewaarborgd. ZonEx heeft een uitgebreid assortiment sterke aluminium rolluiken in een selectie aan populaire kleuren. Uitgevoerd met de fluisterstille motoren, zijn dit echt rolluiken van nu. Uiteraard is deze aanbieding geldig bij aankoop van twee van deze zeer betaalbare rolluiken, die ook nog eens helpen uw stookkosten te reduceren.

Met ZipScreens weert men de laagstaande herfst- en winterzon uit huis en verhindert men inkijk overdag. Het zipsysteem maakt deze screens windvast, dus ook onder zwaardere weersomstandigheden kunnen deze screens gebruikt worden. Met een selectie aan populaire kleuren voor de omkasting en een ruime keuze in doekkleuren, is er naar ieders smaak een ZipScreen vorm te geven. Uitgerust met Somfy io motoren, komen ook de ZipScreens in aanmerking voor de aanbieding.

 

Deze actie loopt tot 31 december 2017. Vraag in de showroom naar de actievoorwaarden.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?