Komt u ook naar de Zomershow?

Zomershow op zondag 11 juni van 12.00 – 16.00 uur

Bekijk tijdens de zomershow in een gezellige sfeer, in en om het pand de nieuwste producten op het gebied van kwalitatief Binnen- & Buitenleven.

Denk hierbij aan innovatieve binnen- & buitenzonweringen, kwalitatieve vloeren, nieuwe overkappingen, maar ook garagedeuren & besturingssystemen! In een gezellige sfeer kunt u rustig rondkijken wat de nieuwste trends zijn en natuurlijk profiteren van de zonnige zomeracties uit de zomershow folder!

Alle activiteiten op een rij!

  • Nieuwe terrasoverkappingen in de showroom
  • Lekker genieten onder het genot van een hapje en een drankje
  • Zonnige zomeracties op bijna álles!
  • Kinderhoek met knutsel- & filmruimte
  • Tuinadvies van Tuinonderhoud Robin Ekkerink
  • Nieuwe uitvoeringen van Hörmann garage- en voordeuren te bekijken

Onze medewerkers staan u vanzelfsprekend graag te woord om advies te geven naar u wensen. Ook aan de kinderen is gedacht, en is er een leuke knutsel- & filmruimte met wat drinken en wat lekkers. Wij zien u graag tijdens de zomershow op zondag 11 juni 2017!

Folder Zomershow 11 juni 2017  Folder Zomershow 11 juni 2017 (2)


Alle aandacht voor uw ideeën…

Een extra leefruimte creëren bij uw huis? Dat kan met een terrasoverkapping! Ontdek tijdens de koopzondag de diversiteit in mogelijkheden, van een basic sterke polycarbonaat overkapping, tot een complete tuinkamer voorzien van alle gemakken.

We nemen de tijd om met u om tafel te gaan en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Als maatwerk specialist is geen situatie te gek en zien wij altijd oplossingen op bijzondere situaties. Kom ook en realiseer uw dromen!


Met medewerking van…

thumbTuinadvies van Tuinonderhoud Robin Ebberink!

Tijdens de zomershow is ook Tuinonderhoud Robin Ebberink aanwezig om u te voorzien van tuinadvies.

De naam ‘Tuinonderhoud Robin Ebberink’ dekt maar gedeeltelijk de ‘lading’. Eigenlijk voeren zij alles uit wat maar enigszins met een tuin te maken heeft. Het onderhouden van een tuin op elke gewenste manier tot en met een complete aanleg van een tuin inclusief beregeningsinstallatie, stroomvoorziening en verhardingen zijn enkele van de vele mogelijkheden.

Vanzelfsprekend zetten ze zich natuurlijk in met betrekking tot het onderhoud van uw tuin. Van een ‘postzegel’ tuin tot een tuin van enkele duizenden vierkante meters. Zoals ieder jaar zullen zij buiten diverse materialen en gereedschappen tentoonstellen voor aanleg en onderhoud van uw tuin. Tevens kunt u een zomerbeurt inplannen voor uw tuin met een leuke korting!

…Wij zorgen voor de koffie, thee of iets anders!

Wij hopen natuurlijk dat u zondag 11 juni ook komt! Mocht u verhinderd zijn maar toch informatie willen hebben over een product of actie, dan staan wij u vanzelfsprekend graag te woord, telefonisch of in de showroom. Op werkdagen is de showroom geopend van 8.00 – 17.00 uur, en ’s zaterdags van 10.00 – 13.00 uur. 

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?