Somfy zonsensor cadeau

Wegens succes verlengd t/m 31 augustus 2017!

Koop nu 2 draadloos bedienbare screens en ontvang een zonsensor cadeau

U krijgt in de maanden juni, juli en augustus een zonsensor cadeau bij aanschaf van 2 draadloos bedienbare screens met Somfy io-homecontrol® motoren.

Somfy-Aanbieding-Zonsensor-Cadeau-ZonEx

Automatisch meer gemak met deze slimme zonsensor

Doordat uw screens bij (te) veel zonlicht automatisch naar beneden gaan, blijft het binnen koel en blijven uw spullen langer mooi. Zodra de zon weer weg is, gaan uw screens ook weer automatisch omhoog. Handig!

U monteert de draadloze zonsensor Sunis WireFree™ II io heel eenvoudig buiten. Om de werking van de zonsensor aan en uit te kunnen schakelen is een Situo io A/M afstandbediening of een Smoove io A/M wandbediening nodig. Vraag uw dealer naar de juiste bediening bij de bestelling van uw screens.

Bedien uw screens met een app

Met de Somfy Connexoon io bedient u uw rolluiken en screens met uw smartphone, waar u ook bent. Programmeer scenario’s en simuleer uw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat u uw huis met een gerust hart kunt verlaten. Controleer de stand van uw rolluiken, screens en andere toepassingen op afstand en pas ze aan van waar ook ter wereld. De zonsensor meet de lichthoeveelheid en geeft deze probleemloos door aan de Somfy Connexoon io.

 

Deze actie loopt tot 31 augustus 2017. Vraag in de showroom naar de actievoorwaarden.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?