Onderhoudsdienst

Veel reparaties komen voort uit gebrek aan onderhoud. Ze zijn te voorkomen door vakkundig onderhoud uit te laten voeren. Naast het feit dat u het product veelal dagelijks gebruikt, wordt het ook onderworpen aan weersinvloeden het hele jaar door. Zie het als uw auto, deze legt vanzelfsprekend meer kilometers af, echter bezit de auto ook draaiende delen, welke onderhoud behoeven. Er is niet voor niets een APK-keuring!

Zo ook voor zonweringen en garagedeuren. Ze worden veel gebruikt en hebben ook onderhoud nodig. Bij de aankoop van uw zonwering of garagedeur ontvangt u onderhoudsvoorschriften welke u zelf kunt uitvoeren, echter zijn er ook punten die alleen mogen worden uitgevoerd door erkende installateurs van de fabrikant. Hiervoor is de service & onderhoudsdienst.

Wat doet de service & onderhoudsdienst?

De onderhoudsdienst inspecteert uw zonweringsproduct of garagedeur. Het product wordt opnieuw afgesteld en het hang- & sluitwerk wordt nagekeken en bijgesteld. Alle draaiende delen worden opnieuw gesmeerd om storingen te voorkomen.

 

Wanneer is het tijd voor onderhoud?

Een à twee jaar na aankoop van het product is het verstandig de eerste onderhoudsbeurt te plannen. De eerste onderhoudsbeurt is van belang voor de afstelling van het product na het eerste gebruik.

 

Onderhoudsfolders

Via onderstaande buttons kunt u makkelijk de folders bekijken over onderhoud voor uw zonwering of garagedeur. Wilt u informatie ontvangen afgestemd op uw producten?

Vul het formulier in en u ontvangt van ons een aanbod in het voorzien van vakkundig onderhoud. Kies ook voor een veilig en goed functionerend systeem!

Home-Onderhoud
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?