Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

GRATIS Somfy Connectivity Kit

Stap in de toekomst met de Somfy Connectivity Kit! Altijd al met je stem alles willen bedienen in huis?

OK Google, open de rolluiken….. en alle rolluiken gaan in één keer open!

Bij ZonEx hebben we goed nieuws voor wie op zoek is naar een slimme upgrade voor hun huis. Bij aankoop van 3 producten met IO motor krijg je een exclusief geschenk: een gratis Somfy Connectivity Kit. Deze kleine, krachtige hub transformeert je rolluiken en screens in slimme apparaten, waardoor je het comfort en gemak van moderne technologie ervaart.

Dankzij de Somfy Connectivity Kit kun je nu al jouw rolluiken en screens bedienen via een handige app op je smartphone. Geen gedoe meer met handmatige bediening! Met een eenvoudige tik op je scherm opent of sluit je moeiteloos je rolluiken en screens, waar je ook bent. En het wordt nog beter – met spraakbesturing kun je je slimme apparaten aansturen met eenvoudige opdrachten zoals “Oke Google, sluit de rolluiken.” Het is alsof je jouw huis met slechts een woord in beweging zet!

Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je huis met slimme rolluiken en screens van ZonEx en profiteer van de gratis Somfy Connectivity Kit om je leven comfortabeler en handiger te maken. Mis deze kans niet om je huis slimmer te maken. Kom langs bij ZonEx en ontdek hoe je met de Somfy Connectivity Kit je huis in een slim huis kunt veranderen. Slim wonen was nog nooit zo eenvoudig!

Actie geldig van 1/6/2024 t/m 31/07/2024. Alleen geldig bij aankoop van 3 ZonEx producten voorzien van Somfy IO motor. Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Betreft actie: GRATIS Somfy Connectivity Kit

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag