Gratis Somfy Hub

Maak uw Rolluiken en Screens Slim met Gratis Somfy Connectivity Hub!

Bij ZonEx is er goed nieuws voor wie op zoek is naar een slimme upgrade voor hun huis. Bij aankoop van slechts 3 rolluiken of screens met IO motor krijg je een exclusief geschenk: een gratis Somfy Connectivity Hub. Deze kleine, krachtige hub transformeert je rolluiken en screens in slimme apparaten, waardoor je het comfort en gemak van moderne technologie ervaart.

Dankzij de Somfy Connectivity Hub kun je nu al jouw rolluiken en screens bedienen via een handige app op je smartphone. Geen gedoe meer met handmatige bediening! Met een eenvoudige tik op je scherm opent of sluit je moeiteloos je rolluiken en screens, waar je ook bent. En het wordt nog beter – met spraakbesturing kun je je slimme apparaten aansturen met eenvoudige opdrachten zoals “Oke Google, sluit de rolluiken.” Het is alsof je jouw huis met slechts een woord in beweging zet!

Dus, waar wacht je nog op? Upgrade je huis met slimme rolluiken en screens van ZonEx en profiteer van de gratis Somfy Connectivity Hub om je leven comfortabeler en handiger te maken. Mis deze kans niet om je huis slimmer te maken. Kom langs bij ZonEx en ontdek hoe je met de Somfy Hub jee huis in een slim huis kunt veranderen. Slim wonen was nog nooit zo eenvoudig!

Actie geldig tot 31/10/2023. Alleen geldig bij Somfy IO motoren. Vraag in de showroom naar de voorwaarden.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten

meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Betreft actie: Gratis Somfy Hub

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag

Zakelijke klant?

Bekijk onze projecten website.