Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Pinterest

Corona Info

Wij zijn weer open zonder afspraak

Onze showroom is weer zonder afspraak te bezoeken. Dat is wel zo handig als u last minute besluit om ons te bezoeken! Wilt u er zeker van zijn dat er een medewerker beschikbaar is voor een uitgebreide demonstratie dan vinden wij het wel handig als u een afspraak maakt, hiermee voorkomt u onnodig wachten en kunnen wij het bezoek aan onze showroom spreiden. Dat is ook voor u en voor onze medewerkers veiliger.

Valt u onder de risicogroep?

Heeft u een hoog risico op ernstig verloop van corona en blijft u uit voorzorg thuis? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet naar de showroom komt? Bel ons en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Dat kan zijn per telefoon, e-mail of via videobellen. Wij kunnen alles voor u op afstand regelen van een offerte tot een demonstratie van de producten bij u aan huis.

Coronarichtlijnen voor bezoekers

Volgens de huidige richtlijnen mag u onze showroom weer bezoeken. In ons bedrijfspand is voldoende ruimte om afstand te houden. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en vragen u dat ook te doen als u bij ons bent.

  • Heeft u klachten blijf thuis!
  • Wij schudden u niet de hand, maar verwelkomen u met knikje en natuurlijk een glimlach
  • Hou gepaste afstand
  • Raak onze producten niet onnodig aan
  • In onze showroom zijn coronaschermen geplaatst
  • Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers

Zijn jullie monteurs nog aan het werk?

Ja, onze monteurs zijn nog aan het werk. Ze volgen uiteraard de maatregelen van het RIVM en hebben desinfecteer gel, doekjes, water en zeep in de bedrijfsbus om hun handen en materiaal schoon te houden. Mocht u onze monteurs tegenkomen en heeft u een vraag, denkt u er dan aan om de minimale afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Wanneer de monteur zich niet veilig voelt neemt hij contact op met onze coronaverantwoordelijke en kan het zijn dat wij de werkzaamheden staken en later een nieuwe afspraak inplannen.

Bent u in quarantaine dan komen wij niet bij u monteren, ook niet bij producten aan de buitenzijde! De veiligheid van onze medewerkers gaat voor alles.

Inmeetafspraak?

Heeft u een afspraak met één van onze inmeters? Ook deze afspraken gaan nog steeds door, onze adviseurs zullen de RIVM maatregelen in acht nemen.

Chat met een medewerker