Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Online contact

Contact in coronatijd

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er veel veranderd. De maatregelen omtrent het coronavirus raken ons allemaal. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Op deze pagina delen we de laatste informatie omtrent de corona maatregelen die van toepassing zijn voor onze klanten.

Ook tijdens de lockdown kunt u bij ons terecht voor…

  • Adviesgesprek in de showroom op afspraak, bekijk onze uitgebreide collectie
  • Advies bij u thuis, wij nemen kleurstalen en materiaalstalen mee
  • Videobellen; via whatsapp of facetime contact met uw adviseur
  • Digitaal advies of offerte: stuur uw wensen (liefst met situatiefoto) op naar info@zonex.nl
  • Afhaal van de door u bestelde producten
  • Voor vragen over uw offerte of opdracht
  • Voor reparaties, service of onderhoud

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers gaat voor alles. In ons bedrijfspand is voldoende ruimte om afstand te houden. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en vragen u dat ook te doen als u bij ons bent. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen begrijpen wij het ook als u nu liever niet naar ons bedrijf komt. Daarom bieden wij de mogelijkheid te videobellen via WhatsApp, klik hier voor meer informatie.

Hoe wilt u advies online of bij in de showroom?…

Na de lockdown hopen wij ook de showroom weer gewoon te mogen openen, wilt u toch graag eerder advies? Dat kan! Graag zelfs. Wij verwachten in het voorjaar enorme drukte en brengen het liefst nu alvast uw wensen in kaart middels een advies  via videobellen of een afspraak in onze showroom. Na het online advies kunnen onze adviseurs materiaal- en kleurstalen meenemen naar u huis zodat u thuis in alle rust een keuze kunt maken.

Zijn jullie monteurs nog aan het werk?

Ja, onze monteurs zijn nog aan het werk. Ze volgen uiteraard de maatregelen van het RIVM en hebben desinfecteer gel, doekjes, water en zeep in de bedrijfsbus om hun handen en materiaal schoon te houden. Mocht u onze monteurs tegenkomen en heeft u een vraag, denkt u er dan aan om de minimale afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Wanneer de monteur zich niet veilig voelt neemt hij contact op met onze coronaverantwoordelijke en kan het zijn dat wij de werkzaamheden staken en later een nieuwe afspraak inplannen.

Inmeetafspraak?

Heeft u een afspraak met één van onze inmeters? Ook deze afspraken gaan nog steeds door, onze adviseurs zullen de RIVM maatregelen in acht nemen.

Corona info (afspraak)