Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Op www.zonex.nl/contact vind je altijd onze actuele openingstijden. Als we gesloten zijn wegens feestdagen vermelden wij dat altijd op onze google pagina.

Hoe kan ik ZonEx bereiken?

Op werkdagen (ma-vr) zijn we telefonisch en per email bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Kom naar de showroom voor een persoonlijk gesprek. Wil je liever iemand aan de telefoon spreken? Bel ons dan op 053-461 1128

Waar vind ik de onderhoudsvoorschriften van mijn product?

Repareren jullie ook rolluiken?

Jazeker! Al sinds 1968 u kunt dus rekenen op een vakkundige reparatie! Wij zorgen ervoor dat uw rolluik weer goed functioneert. Ook als het niet bij ZonEx is gekocht. Bel ons dan geven wij u vrijblijvend een prijsopgave voor een reparatie.

Repareren jullie ook zonweringen?

Jazeker! Al sinds 1968 u kunt dus rekenen op een vakkundige reparatie van alle types zonwering! Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw zonwering. Ook als het niet bij ZonEx is gekocht. Bel ons dan geven we u vrijblijvend een prijsopgave voor een reparatie.

Zijn julllie ook een schadeherstelbedrijf voor zonwering?

Jazeker! U meldt altijd uw schade eerst bij uw verzekeraar, daarna belt ZonEx wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk geregeld wordt en herstellen uw zonwering vertrouwd, vakkundig en snel. Kijk op onze pagina over schadeherstel voor meer informatie.