Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Duurzame gordijnencollectie

Nieuw in de showroom de duurzame najaarscollectie van 2020 deels gemaakt van gerecyclede garens afkomstig van PET flessen. Luxe stoffen in een glamoureuze stijl gecombineerd met zachte kleurtonen zoals zachtroze. De stoffen zijn kamerhoog, iets waar we in de showroom steeds meer vraag naar krijgen.

Met kamerhoge stoffen krijgt u prachtige naadloze gordijnen. Kiest u voor een wave gordijn dan is kamerhoog essentieel. Een mooie naadloze golf over de gehele breedte. Kamerhoge stoffen zijn hiervoor perfect.

We hebben weer prachtige stoffen voor ontwikkeld en geselecteerd. Helemaal passend bij de nieuwste trends en kleuren. Zo kunnen we voor u de mooiste gordijnen op maat maken.

Kijk in de showroom bijvoorbeeld eens naar de brandvertragende stof “Blackstone” die 100% verduisterd. Ideaal voor uw slaapkamer. Daarnaast heeft Blackstone een akoestische werking waardoor het geluid dempt. De stof bevat geen coating maar heeft 2 mooie kanten, een voorkant met een waterbesparende structuur print en een effen achterkant in dezelfde kleur. Dubbel duurzaam dus! Goed te combineren met een inbetween gordijn en verkrijgbaar in 9 sprekende kleuren.

Of de mooie stof “Luxe”? Deze gordijnstof heeft een luxe uitstraling door de prachtige uni jacquard weefstructuur in combinatie met de subtiele zijdeglans. Deze kamerhoge stof is deels gemaakt van gerecyclede garens afkomstig van PET flessen. Deze stof komt altijd goed tot recht in uw interieur en is verkrijgbaar in 10 kleuren.

Animal dessins zijn niet meer weg te denken uit het huidige interieur. Met de stof “Snakeskin” volgen wij ook deze trend. Deze zeer luxe soepel geweven jacquard gordijnstof met een subtiele glans heeft een all-over snakeskin dessin wat opvalt maar ook super stijlvol is. De stof is deels gemaakt van gerecyclede garens afkomstig van PET flessen. Snakeskin is kamerhoog zodat het gordijn naadloos geconfectioneerd kan worden.

Gratis advies aan huis

Wij komen altijd gratis bij u aan huis om u te adviseren. Dat is advies op maat van ZonEx. Zoek een stof uit en geef ons de maat (bij benadering) door, onze medewerkers maken u een offerte. Onze verkoopadviseur komt bij jou thuis opmeten en neemt dan de gekozen stofstalen mee (naar wens ook meerdere stalen) zodat je goed kunt zien hoe het staat in jouw interieur. Ook kijken we of de gordijnrails juist zijn voor de gekozen variant gordijnen.