Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Gerecyclede gordijnstoffen

In de huidige tijd, die in het teken staat van verandering, technologische ontwikkelingen, globalisering en waarbij niks meer volgens het oude lijkt te blijven, hebben mensen verlangen naar zingeving en betekenis. Naar verbinding. Mensen verlangen naar duurzaamheid.

Duurzaamheid gaat bij ons verder dan gewoon groen…
Wij kijken naar produceren met minder impact op onze omgeving en over mogelijkheden tot recycling. Duurzaam is voor ons een allesomvattend thema rondom werkgeluk en goede werkomstandigheden, ontwikkelkansen voor onze medewerkers, een veelzijdig, vernieuwend en aantrekkelijk aanbod van gerecyclede stoffen met de uitstraling die u van ons gewend bent.

Warm nest
Er is nog meer dan ooit behoefte aan een veilig thuis, een warm nest waar je je kunt afsluiten van de alledaagse dingen. Waar je comfortabel kan zitten of liggen, waar je zelf bepaalt of je in verbinding staat of dat je letterlijk even ‘offline’ gaat. Een huis waar warme en naturelle kleuren de boventoon voeren, mooie natuurlijke stoffen, kleden op de vloer en de mooiste gordijnen voor de ramen. Een huis met een prettige akoestiek, een goede luchtcirculatie en een fijne geur.

Wat als we de look & feel van onze gordijncollecties kunnen behouden én tegelijkertijd een collectie kunnen neerzetten die beter is? Beter voor het milieu, beter voor onze omgeving en beter voor jou. We hebben de lat hoog gelegd. Om echt verschil te kunnen maken, moet het aandeel gerecyclede garens in een gordijnstof hoog zijn. Minstens 80% vonden wij. Hoger mag ook.

 

Kleurenpalet
De kleuren beginnen bij de mooiste naturellen: van off-white tot linnen en van zacht zand tot specerijtinten. Maar ook in deze collectie mogen de nieuwste kleuren niet ontbreken: van blush roze tot warm kastanje en ook nieuwkomer lichtgeel heeft een mooi plekje gekregen.

Recycle
De gehele serie stoffen is vervaardigd uit gerecyclede en recyclebare materialen. Bijvoorbeeld uit reststromen en afval als wol, acryl, polyester en katoen, volledig uit pet, of uit gerecycled aardolie. Zo gaan we verspilling tegen en hergebruiken we de waarde van materiaal dat anders verloren zou zijn gegaan.