Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Gordijnen op maat

Bij ZonEx maken we uw gordijnen precies op maat. Wij komen bij u inmeten en de gordijnen worden vervolgens perfect op maat geleverd. U kiest de stof, de plooi een eventuele bies of voering en wij doen de rest. In onze showroom kunt u ook alle confectiemogelijkheden ontdekken, en voorzien wij u graag van gepast advies.

Kies voor sfeer…

Uw hele huis is ingericht, mooie meubels, prachtige keuken maar toch mist er nog iets? Een stukje gezellligheid, sfeer, misschien galmt het? Op maat gemaakte gordijnen maken het verschil! Kom naar de showroom en kies uit meer dan 400 verschillende gordijnen, inbetweens en vitrage’s. Als u de stof heeft uitgezocht dan helpen we u graag bij de keuze voor een plooi. In onze showroom hangen diverse showbanen maatwerk gordijnen zodat u kunt zien hoe de stof valt. Bij een enkele plooi heeft u minder stof nodig per strekkende meter als een wave. En kiest u een lichtdoorlatende stof dan is de regel; hoe meer stof, hoe minder zicht en licht.

Dubbele plooi

vlinderplooi-gordijn

Vadainplooi

vadainplooi-gordijn

Enkele plooi

enkele-retourplooi-copy-compr

Gordijnen uit verschillende banen

Het is mogelijk bij ZonEx om het gordijn op maat samen te stellen uit verschillende banen stof. U kunt zich voorstellen hoe gezellig dit kan staan op een kinderkamer. Maar kiest u voor minder contrasterende stoffen kan dit ook in de leefruimtes een rustige en extra warme sfeer brengen. Bekijk de afbeeldingen en bezoek onze showroom voor meer informatie.

Gordijn-linos-met-horizontale-border-copy-compr2

Gevoerde gordijnen op maat

Er zijn diverse redenen waarom u ervoor zou kiezen om uw gordijnen te laten voeren.

  • Verduistering
  • Extra isolering
  • Bescherming tegen zonlicht en dus vroegtijdige verkleuring
  • Geluidsdemping
  • Meer volume en gewicht en dus een mooiere ‘valling’ van de plooi
gordijnen-voering-enschede