Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Creëer thuis de perfecte werkplek!

Werk jij ook weer vanuit huis? Hoe zorg je er dan voor dat je thuis ook een comfortabele werkplek hebt? Als je de hele dag op een harde keukenstoel zit met hinderlijk zonlicht dat op je beeldscherm valt is dit niet vol te houden. Daarom deze tips van ZonEx voor de perfecte werkplek thuis!

1. Doe alsof je naar kantoor gaat. Richt ergens in huis een gezellig hoekje/plekje in als werkplek waar je naartoe kunt gaan en waar je ook even weg kunt lopen als je pauze hebt. Zorg voor een opgeruimde kamer met bijvoorbeeld een mooie plant.

2. Geen plek voor een bureau? Wij helpen je op weg met wat creatieve ideeën. Al eens gedacht aan je vensterbank? Plaats hier simpel een grotere plank op voor meer werkruimte. Of een uitklapbaar bureau (klaptafel) welke je aan het eind van de dag weer opklapt (leuke poster op de onderzijde). Een klein bureaublad plaats je ook simpel in een hoekje wat je normaal niet gebruikt, in een kast of onder de trap

3. In de zomer is het misschien te warm op zolder, terwijl je in de winter niet de hele dag onder je overkapping kan zitten. Een klein bureautje kun je makkelijk verplaatsen waardoor je in het warme seizoen heerlijk kunt genieten onder je overkapping en in de winter zoek je gewoon met je bureau de warmte op.

4. Natuurlijk licht is erg belangrijk voor je gezondheid. Zoek een plekje waar voldoende natuurlijk lichtinval is en waar je bij voorkeur ook kan ventileren door even een raam op een kiertje te zetten.

5. Voorkom dat je de hele dag naar het scherm zit te kijken, of erger nog knijpt met je ogen vanwege hinderlijk zonlicht. Neem regelmatig pauze en sluit (gedeeltelijk) je binnenzonwering om hinderlijk zonlicht te voorkomen.

6. Een hoekje van de keukentafel, een mini-bureau in de woonkamer bij de vensterbank. Waar je ook gaat zitten zorg voor een comfortabele stoel. Heb je die thuis niet vraag of je werkgever er één voor je kan regelen.

ZonEx is sinds 1968 uw zonwering specialist. Of u nu op zoekt bent naar rolluiken, screens, heerlijk warme isolerende gordijnen of raambekleding. Bij ZonEx bent u voor zonwering aan het juiste adres.

Kom naar de showroom voor advies welke zonwering het beste past bij uw situatie.