Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Nieuwe collectie vtwonen PVC

Nieuw in onze collectie de vtwonen PVC vloeren collectie.

De vtwonen PVC collectie bestaat uit bijzondere decors en patronen in uiteenlopende kleuren en motieven zoals hout, steen, beton, composite alles gebaseerd op de laatste trends. Aan u de keuze hoe u het wilt leggen, met een extra brede of lange plank, een visgraatpatroon, een hongaarse punt of in tegeldecor. De tegeldecors zijn ook verkrijgbaar in een extra grote afmeting, zo vindt u voor iedere persoonlijke smaak de juiste vloer.

Het realistische patroon, de structuur en de matte uitstraling geven de vloeren tot in detail het uiterlijk van echt hout, steen of beton. Zo brengen onze vloeren uw interieur echt tot leven.

De vtwonen PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ideaal voor bijvoorbeeld drukke huishoudens. Deze PVC stroken zijn namelijk oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Door de geluiddempende onderlaag van 10dB zijn de vloeren ook nog eens heerlijk stil. En natuurlijk zijn al onze vloeren geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

Ziet u hieronder een vloer die u mooi vindt? Stuur ons een bericht voor een vrijblijvende prijsopgave (vraag ook naar onze Vloerenservice) of maak een afspraak met onze adviseurs