WhatsApp
Offerte
Reparatie
Contact

Win een vogelvoederhuisje

Like en laat ons zien waar jouw voederhuisje komt te hangen!

Like het actiebericht op onze facebook of instagram pagina en deel in de opmerkingen jouw foto van je tuin, veranda, of balkon of een andere plek waar jouw vogelvoederhuisje mag komen te hangen.

Uit alle inzendingen maakt de jury een top 10 en uit deze inzendingen verloten wij een winnaar.

De jury bestaat uit ZonEx eigenaar Belinda van Oenen, showroommedewerker Ellen Smit en marketingmedewerker Barbara Doosje. Juryberaad en loting is onder toeziend oog van onze officedog Puck en zijn collega’s.

Actievoorwaarden

ZonEx organiseert de ZonEx winactie. Deelnemers van deze Actie maken kans op 1 Esschert raamvoederhuisje (vogelvoederhuisje) gevuld met vogelvoer om buiten tegen de glaswand van een veranda of aan bijvoorbeeld uw keukenraam te hangen.

De volgende Actievoorwaarden zijn voor deze Actie van toepassing:
1 Algemeen
1.1 De Actie wordt georganiseerd door ZonEx
1.2 Door deel te nemen aan de Actie verklaart de deelnemer zich akkoord met deze Actievoorwaarden.
1.3 De Actie loopt van 26 januari 2022 tot 6 februari 2022
1.4 De winnaars worden na 6 februari 2022 bekend gemaakt via onze facebook en instagram.
1.5 De winnaar moet de prijs persoonlijk binnen 1 week ophalen bij ZonEx aan de Zomerweg 155 in Enschede. Natuurlijk staat er een kopje thee of koffie voor je klaar.
1.6 Wij stellen het op prijs als de winnaar met de prijs op de foto zou willen om te laten zien aan onze klanten

2. Deelname aan de Actie
2.1 De Actie is geldig voor klanten en niet-klanten van ZonEx (iedereen).
2.2 Deelnemen aan de Actie kan door het bericht op instagram of facebook te liken én onder het bericht te delen waar u de prijs wilt ophangen.
2.3 Deelnemen aan deze Actie kan alleen in de actieperiode.
2.4 Deelname aan deze Actie is kosteloos.
2.5 Personen kunnen éénmalig deelnemen aan deze Actie.
2.6 Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
2.7 De waarde van de prijs kan niet in geld worden uitgekeerd.
2.8 De winnaars ontvangen uitsluitend bericht van ZonEx via social media. Als een winnaar onbereikbaar is, zijn/haar prijs niet incasseert dan wel niet op tijd reageert, kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere door trekking te bepalen prijswinnaar.

3 Privacy
3.1 De ZonEx privacyverklaring is van toepassing
3.2 De informatie die de deelnemer ZonEx voor deze Actie verstrekt, wordt gebruikt om de deelnemer te informeren over deze Actie, uitvoering te geven aan deze Actie en om contact met de deelnemer op te nemen indien dit nodig is.
3.3 De ingestuurde foto mag door ZonEx opgenomen worden in de beeldbank van ZonEx en in de toekomst gebruikt worden op social media of in commerciële uitingen.

4 Aansprakelijkheid
4.1 ZonEx is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel aan eigendommen en/of personen als gevolg van deelname aan deze Actie of gebruik(making) hiervan.
4.2 Mocht de Actie om wat voor reden dan ook beëindigd, gewijzigd of opgeschort worden, dan is ZonEx niet aansprakelijk voor eventuele schade van deelnemers en hebben de deelnemers geen recht op een schadevergoeding.
4.3 ZonEx is niet aansprakelijk voor uit de Actie voortvloeiende kosten en handelingen.
4.4 Ondanks de grootst mogelijke zorg die ZonEx aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, spel-, zetfouten of andere vergelijkbare fouten, van welke aard dan ook, kunnen ZonEx niet worden tegengeworpen en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor ZonEx in het leven roepen

5 Slotbepalingen
5.1 Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
5.2 ZonEx mag deelname aan de Actie weigeren of beëindigen als de deelnemer handelt in strijd met deze Actievoorwaarden of met de wet of als sprake is van enige vorm van misbruik door de deelnemer. ZonEx mag dit zonder opgaaf van reden doen, zonder dat zij aansprakelijk is voor
eventuele schade van de deelnemer.

💬 ga naar WhatsApp
1
💬 Chat met ZonEx
Hallo👋 Heeft een een vraag of wilt u een offerte? Stuur ons een bericht via whatsapp op nummer 0534611128.