Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

MBO/HBO Stageplekken BOL/BBL

Ben jij op zoek naar een stageplek?  Wij hebben verschillende stageplekken beschikbaar:

Stageplek BBL Werkvoorbereider gespecialiseerde aannemerij 21153
Je werkt mee in ons team. Het voorbereiden van projecten, opstellen van werkdocumenten, calculeren, offertes maken en inkopen van materialen zijn je belangrijkste taken.

Stageplek BOL Smart Building
Je bent de spin in het web die slimme apparatuur, duurzame bouwmethoden en installaties aan elkaar verbindt. Je houdt je bezig met de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied en gebruikt deze innovaties in je werk. Door de combinatie van je kennis van bouw, elektro- en installatietechniek kun je 3D-modellen van bouwwerken maken en duurzame materialen, systemen en installaties selecteren. Ook maak je begrotingen en hou je de tijd en kosten van het project in de gaten.

Stageplek BOL middenkader Bouw/Infra
Je bent werkt mee op de afdeling die gaat over het hele bouwproces: van het eerste ontwerp, de voorbereiding, de uitvoering, projectbegeleiding tot het onderhoud. Je organiseert en coördineert mede het hele bouwproces. Omdat je van veel onderwerpen iets weet, ben je breed inzetbaar. 2D/3D ontwerpen, plannen, werken met verschillende materialen, het inschatten van kosten en nog veel meer.

Stageplek BBL Uitvoerder Bouw Infra
Als uitvoerder bouw en infra werk je mee in ons team. Bij ons begeleid je het project van Offerte tot Uitvoering. Je bereidt het uit te voeren project en de onderliggende werkzaamheden goed voor. Je maakt de planning en zorgt daarbij voor een optimale inzet van de middelen en het personeel, maar ook budgetbewaking is onderdeel van je werkzaamheden. Je hebt veel contact met externe partijen, te denken valt aan leveranciers en aannemers. Tevens zie je toe op de veiligheid op de bouw.

Stageplek BBL Entree Assistent metaal, elektro- en installatietechniek
Je werkt bij bedrijven in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde of installatietechniek. Het verschilt per bedrijf wat je precies doet. Je werkt bijvoorbeeld in een werkplaats of een productiehal. Je kunt ook op locatie werken, bij de klant. Dit kan zowel binnen als buiten zijn (denk aan een bouwplaats). Eenvoudig werk doe je zelfstandig of je helpt een ervaren collega.

Stageplek BOL/BBL Commercieel medewerker
Je werkt bij ons op kantoor en in de showroom. Daar hou je je bezig met offline en online verkopen van onze producten. Je adviseert en onderhandelt met onze klanten. Ook stel je offertes op. Je hebt direct contact met de klant (online/telefonisch/in de showroom) en dat contact onderhouden is een belangrijk deel van je werk.

Stageplek BOL/BBL Ondernemer retail
Jij bent van alle markten thuis: jij weet alles van commercie, financiën, organisatie, maar ook van personeel en logistiek. Je maakt een ondernemingsplan, zorgt dat de winkel er goed uitziet en je bepaalt het assortiment. Je bent steeds op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Persoonlijk contact met de klant en een goede service staan voor jou voorop. Zo zorg je voor een klant die graag terugkomt, en voor een goede omzet.

Interesse in een stageplek bij ZonEx? Vul hier je gegevens in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.