Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Onderhoud van uw product

Door uw product één of twee maal per jaar te reinigen én onderhoud uit te voeren houdt u uw rolluiken, zonwering of garagedeur in goede conditie. Rolluiken, zonweringen en garagedeuren hebben draaiende delen die periodiek gesmeerd en gereinigd moeten worden om storingen en vroegtijdige vervanging te voorkomen. Ook aluminium overkappingen hebben jaarlijks onderhoud en reiniging nodig. Door de weersomstandigheden verschuiven en verharden de rubbers die moeten elk jaar geïnspecteerd worden en behandeld.

Kiest u voor eenmalig onderhoud dan inspecteren onze vakmonteurs grondig uw (zonwerings)product en worden eventuele gebreken worden samen met u besproken. Indien mogelijk wordt uw (zonwerings)product gelijk hersteld naar uw wens. Na afloop ontvangt u een onderhoudsrapport waarin staat wat er is uitgevoerd, er eventueel hersteld is en advies betreft eventueel te vervangen onderdelen om hoge kosten in de toekomst te besparen.

Kiest u voor een onderhoudsovereenkomst dan komen wij ieder jaar onderhoud uitvoeren, wij nemen contact met u op wanneer het weer tijd is voor onderhoud u hoeft zelf nergens aan te denken. Bijkomend voordeel voor u is dat klanten met een onderhoudsovereenkomst geen starttarief (voorrijkosten) in rekening worden gebracht bij (onverhoopt) tussentijdse reparaties, en wij verlengen de garantieperiode van uw product van 2 naar 5 jaar. Zo bent u verzekerd van een goed werkend product.

Vul het formulier in en geef een voor welke producten u onderhoud wenst te laten uitvoeren. Onze serviceafdeling zal contact met u opnemen om een afspraak met u in te plannen.