Contact opnemen
Offerte aanvragen
Reparatie of onderhoud
Storing melden

Onderhoud

Wij combineren professionaliteit met flexibiliteit om voor u een compleet programma te bieden. Van de levering en montage van zonweringinstallaties en garage- & industriedeuren verzorgen wij het traject tot de complete nazorg van de installatie in reiniging en onderhoud.

Hiermee bieden we u vakkundig prefentief onderhoud om onverwachte storingen te voorkomen. Als VMRG-zonwering partner bent u ervan verzekerd dat wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid.

Onderhoud wordt door ons volledig in eigen beheer uitgevoerd volgens certificering met een vast aanspreekpunt. Van melding tot afhandeling registreren wij alle werkzaamheden. Zo blijft het voor u als ondernemer helder en overzichtelijk. U ontvangt wanneer gewenst een overzichtelijke rapportage van alle meldingen en geplande en uitgevoerde werkzaamheden. U kunt zelf beslissen en bekijken welke onderhoudsvorm het beste bij u past. Wilt u het onderhoud meenemen in uw budgetering, dan is wellicht een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) de juiste keuze.

 

Hoe gaat dit in de praktijk in zijn werk?

Bekijk per onderneming/organisatie of instelling wat wij voor u kunnen betekenen.

Brochures ZonEx Service- & Onderhoudsdienst

Bekijk online de brochures met gerichte informatie over vakkundig en doelgericht onderhoud. Uitgebreide uitleg over de diverse onderhoudsvormen, bijkomende voordelen en klimaatbeheersing van de werkplek en/of leefruimte.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?