Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Corona Maatregelen

Sinds de uitbraak van het coronavirus is er veel veranderd. De maatregelen omtrent het coronavirus raken ons allemaal. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Op deze pagina delen we de laatste informatie omtrent de corona maatregelen die van toepassing zijn voor onze klanten.

Is de showroom nog open?

Ja, onze showroom is gewoon geopend open. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers gaat voor alles. In onze showroom is voldoende ruimte om afstand te houden. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en vragen u dat ook te doen als u bij ons bent. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen begrijpen wij het ook als u nu liever niet naar de showroom komt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om via WhatsApp te videobellen met onze adviseurs.

Videobellen met een adviseur?

Laat hier uw gegevens achter en onze medewerkers nemen zo contact met u op.

  • Via WhatsApp gekoppeld aan dit nummer nemen wij contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zijn jullie monteurs nog aan het werk?

Ja, onze monteurs zijn nog aan het werk. Ze volgen uiteraard de maatregelen van het RIVM en hebben desinfecteer gel, doekjes, water en zeep in de bedrijfsbus om hun handen en materiaal schoon te houden. Mocht u onze monteurs tegenkomen en heeft u een vraag, denkt u er dan aan om de minimale afstand van 1,5 meter in acht te nemen. Wanneer de monteur zich niet veilig voelt neemt hij contact op met onze coronaverantwoordelijke en kan het zijn dat wij de werkzaamheden staken en later een nieuwe afspraak inplannen.

Inmeetafspraak?

Heeft u een afspraak met één van onze inmeters? Ook deze afspraken gaan nog steeds door, onze adviseurs zullen de RIVM maatregelen in acht nemen.