Contact opnemen
Offerte aanvragen
Reparatie of onderhoud
Storing melden

Particulier

Het meest complete assortiment in maatwerk binnen- & buitenleven

Al 50 jaar hét adres voor uw zonweringen, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, gordijnen, vloeren, garagedeuren & meer! Naast uitgebreid en persoonlijk advies en de levering van het assortiment, bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse diensten.

Wij verzorgen indien gewenst vakkundige montage en nazorg voor uw producten in de vorm van periodiek onderhoud. Van begin tot eind ondersteunen wij u tot het perfecte eindresultaat is bereikt.

In de showroom voorzien wij u graag van gericht en/of duurzaam advies en nemen rustig de tijd voor u. Wenst u graag een afspraak op locatie, dan kunt u vanzelfsprekend telefonisch een afspraak maken.

Ontwerp uw eigen gordijnen

Met deze tool kunnen alle stoffen uit de collectie van Vadain worden gecombineerd met alle confectiemogelijkheden, in bijna 25 verschillende sfeerruimtes. U kunt met deze tool zelf een gordijn samenstellen; kies bijvoorbeeld uit kleur, type stof en afwerking.

Begin met ontwerpen

Buitenzonwering visualisator

Een eenvoudige en gratis tool waarmee u gewenste buitenzonwering kunt plaatsen in een eigen foto van uw huis, of gebruik een voorbeeld model. Kies de zonwering die voldoet aan uw wensen en bewerk tot u tevreden bent.

Start visualisator

Zonweringdoek catalogus

Online catalogus met de zonweringdoeken van Dickons & Sunbrella. Filter simpel de doeken op kleur, motief of populariteit. Bekijk het aanbevolen gebruik, de eigenschappen en vergelijk verschillende stoffen.

Bekijk zonweringsdoeken
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?