Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Particulier

Het meest complete assortiment in maatwerk binnen- & buitenleven

Al 50 jaar hét adres voor uw zonweringen, rolluiken, screens, terrasoverkappingen, gordijnen, vloeren, garagedeuren & meer! 

Wij verzorgen indien gewenst vakkundige montage en nazorg voor uw producten in de vorm van periodiek onderhoud. Van begin tot eind ondersteunen wij u tot het perfecte eindresultaat is bereikt.

In de showroom voorzien wij u graag van gericht en/of duurzaam advies en nemen rustig de tijd voor u. Wenst u graag een afspraak op locatie, dan kunt u vanzelfsprekend telefonisch een afspraak maken.

Ontwerp uw eigen gordijnen

Met deze tool kunnen alle stoffen uit de collectie van Vadain worden gecombineerd met alle confectiemogelijkheden, in bijna 25 verschillende sfeerruimtes. U kunt met deze tool zelf een gordijn samenstellen; kies bijvoorbeeld uit kleur, type stof en afwerking.

Begin met ontwerpen

Buitenzonwering visualisator

Een eenvoudige en gratis tool waarmee u gewenste buitenzonwering kunt plaatsen in een eigen foto van uw huis, of gebruik een voorbeeld model. Kies de zonwering die voldoet aan uw wensen en bewerk tot u tevreden bent.

Start visualisator

Zonweringdoek catalogus

Online catalogus met de zonweringdoeken van Dickons & Sunbrella. Filter simpel de doeken op kleur, motief of populariteit. Bekijk het aanbevolen gebruik, de eigenschappen en vergelijk verschillende stoffen.

Bekijk zonweringsdoeken