Contact opnemen
Offerte aanvragen
Reparatie of onderhoud
Storing melden

Gratis smartphone bediening

Nu gratis smartphone bediening bij aankoop van 2 rolluiken of zonweringen met Somfy motor.

Het bedienen van screens en rolluiken via smartphone of tablet is nu weggelegd voor iedereen. Wie vanaf 15 september tot en met 31 oktober 2018 rolluiken of zonwering aanschaft bij ZonEx, profiteert van deze superdeal. Bij aankoop van twee rolluiken of zonweringen met de geselecteerde Somfy io motoren, ontvangt u een GRATIS Somfy Connexoon io.

Met een Somfy Connexoon io kunt u uw rolluiken of zonwering middels een app op smartphone of tablet (Android en iOS) bedienen en programmeren. De Somfy Connexoon io heeft een waarde van € 169,00.

Juist nu investeren in rolluiken of screens
De donkere dagen staan weer voor de deur en herfst en winter zorgen voor barre weersomstandigheden. Wat is het dan heerlijk om het huis te kunnen beschermen met rolluiken. Ook de privacy is ermee gewaarborgd. ZonEx heeft een uitgebreid assortiment sterke aluminium rolluiken in een selectie aan populaire kleuren. Uitgevoerd met de fluisterstille motoren, zijn dit echt rolluiken van nu. Uiteraard is deze aanbieding geldig bij aankoop van twee van deze zeer betaalbare rolluiken met somfy motor, die ook nog eens helpen uw stookkosten te reduceren.

Met Screens weert men de laagstaande herfst- en winterzon uit huis en verhindert men inkijk overdag. Het zipsysteem maakt deze screens windvast, dus ook onder zwaardere weersomstandigheden kunnen deze screens gebruikt worden. Met een selectie aan populaire kleuren voor de omkasting en een ruime keuze in doekkleuren, is er naar ieders smaak een ZipScreen vorm te geven. Uitgerust met Somfy io motoren, komen ook de Screens in aanmerking voor de aanbieding.

 

Deze actie loopt van 15 september tot 31 oktober 2018. Vraag in de showroom naar de actievoorwaarden.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?