Contact opnemen
Offerte aanvragen
Reparatie of onderhoud
Storing melden

Actie Hörmann Garagedeur

Actie 2019 Sectionaaldeur vanaf €949,–

In 2019 heeft ZonEx weer een speciale aanbieding voor onze Hörmann sectionaaldeuren. Thuis is waar we ons veilig voelen. ZonEx maakt het nog aantrekkelijker om uw huis veiliger te maken met deze aantrekkelijke Hörmann actie voor de automatische garagesectionaaldeur RenoMatic met optil- en vingerklembeveiliging. 

Met de RenoMatic speelt u op safe. Deze garagedeur heeft uitstekende eigenschappen voor meer veiligheid voor u en uw gezin. De aanbieding is inclusief ProMatic-aandrijving en afstandsbediening.

Deze actiedeur Renomatic 2019 is uitgevoerd in M-profilering met hoogwaardige oppervlakken.  De buitenzijde is fijn gestructureerd Sandgrain-oppervlak in 3 kleuren of uv-bestendig Decograin-oppervlak in 3 decors, met detailgetrouwe en markante houtlook of luxe metallic-uitstraling. De binnenzijde heeft een zilverkleurige zinklaag.

Meer veiligheid voor u en uw gezin!

Voorkom ongevallen met oude garagedeuren! Met de renomatic speelt u op safe. Deze deur biedt u veiligheidseigenschappen als:

Uitschakelautomaat: deze stopt de deur veilig bij onverwachte obstakels zoals een kind of loopauto

Vingerklembeveiliging: de deurpanelen zijn zo gevormd, dat de openingen ertussen altijd kleiner zijn dan 4 mm. Zo kan men noch tussen de panelen, noch bij de scharnieren bekneld raken.

Ingrijpbeveiliging: de kozijnen aan de zijkant zijn volledig dicht. Hierdoor kan men er niet ingrijpen.

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht. Garagesectionaaldeuren zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1

Actie geldig tot 31 december 2019

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?