Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Montagedienst

Onze VCA-gecertificeerde monteurs monteren uw product veilig & vakkundig. Of het nu gaat om rolluiken, overkappingen of glazenwand systemen, voor onze montagedienst is dit dagelijks werk. Natuurlijk neemt de monteur het product mee op de dag van montage, zodat u niet hoeft na te denken over eventuele levering.

Snel & veilig

Wij vragen u enkel te zorgen voor een vrije montageruimte zodat de monteurs snel & veilig kunnen monteren en eventueel installeren. De monteur bezit het juiste gekeurde gereedschap en een stofzuiger, om de werklocatie weer netjes achter te laten. De montagekosten variëren per product, u kunt deze meenemen in de offerte van het door u gekozen product.

Wij voeren uw ‘oude’ producten af

Bij onze montagedienst hoort ook de afvoer van oude producten. Krijgt u bijvoorbeeld een nieuw rolgordijn? Dan nemen wij het oude rolgorijn retour, dat scheelt u weer tijd.

U kunt u voorstellen dat een rolgordijn voor ons compact genoeg is om gemakkelijk retour te nemen. Daarom zijn er bij enkele producten wel afvoerkosten aan verbonden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld garagedeuren. Deze kosten worden in principe meegenomen bij de offerteopmaak op locatie, zodat u zelf kunt beslissen of u hier wel of geen gebruik van maakt.

 

U tevreden, wij tevreden!

Ons streven is de montage naar volle tevredenheid af te werken zodat u natuurlijk blij met bent het resultaat! Na de montage bespreekt de monteur met u of u tevreden bent.

U krijgt indien nodig uitleg over besturing en hoe u zelf het beste het product onderhoud. Tevens wordt er advies gegeven over vakkundig onderhoud om de kwaliteit van het product intact te houden en de levensduur te verlengen.