Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Maatwerk zonwering

ZonEx is al sinds 1968 een begrip in Enschede en omstreken betreft het leveren en vakkundig monteren van ons maatwerk assortiment binnen- en buitenzonwering, overkappingen, garagedeuren, raamdecoratie, gordijnen en vloeren voor zowel de project- als particuliere markt.

Als geen ander begrijpen wij dat u graag de beste materialen wenst en de uitstraling bereikt die u voor ogen heeft. Dit kan alleen met een goed passend product. Daarom is het onze keuze geweest om maatwerk te leveren naast de standaard afmetingen. Wat betekent dit voor u?

maatwerk-zonwering-binnen

Maatwerk binnenzonwering / raamdecoratie

Raamdecoratie of binnenzonwering is belangrijk in het interieur. Maar niets stoort meer dan raamdecoratie dat niet de juiste afmeting heeft. Bij ZonEx wordt uw product gratis ingemeten en voor u op maat gemaakt.

Bij raamdecoratie houdt dit in dat het in de fabriek geheel naar wens wordt gefabriceerd en voor de gordijnen betekent dit dat de medewerkers in de ateliers alle stoffen tot gordijnen maken naar uw wens.
Of het nu gaat om het klassieke rechthoekige raam of om een afwijkende raampartij, niets hoort u tegen te houden om perfect passende raamdecoratie aan te schaffen!

maatwerk-zonwering-buiten

Maatwerk Buitenzonwering

Of u nu een knikarmscherm of rolluik wilt van 2meter of 12 meter . Bij ZonEx is er weinig ‘onmogelijk’. Gezien onze ervaring op de projecten markt kunnen wij u als particulier juist ondersteunen bij het oriënteren.

Wij bieden u in elke vorm buitenzonwering graag een oplossing op maat, afgestemd op uw individuele behoeften. Maak voor uw bezoek aan de showroom foto’s van de locatie en neem eventuele afmetingen vast mee. Zo kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Natuurlijk komen wij graag op locatie beoordelen, want alleen zo krijgt u het meest gepaste advies van de vakspecialist. Wij zien dit nog steeds als een gratis service, welke ook vrijblijvend is en blijft.

maatwerk-zonwering-terras

Maatwerk Terrasoverkappingen

Extra grote oppervlakten overspannen zonder teveel staanders? Of een terrasoverkapping passend plaatsen tegen een erker? Ontdek de mogelijkheden bij ZonEx.

Elke overkapping wordt voor u op maat gemaakt, of het nu exact 7,00 meter breed moet zijn of 7,03 meter. Elke centimeter nemen wij mee in de opdracht. Wellicht zit er op de montagelocatie net een regenpijp waardoor de staander beter 15 cm kan verschuiven? Dan regelen wij dit.

Maak een afspraak met onze vakspecialist op locatie om de overkapping in te laten tekenen en een heldere en eerlijke prijsopgaaf op te stellen. Gratis & vrijblijvend.

maatwerk-zonwering-garage

Maatwerk Garagedeuren

Wij leveren Hörmann garagedeuren. Onze keuze voor Hörmann garagedeuren is eenvoudig te verklaren: Kwaliteit zonder compromissen! Er is weinig onmogelijk en dit vinden wij een hoge prioriteit.

Waar u voorkeur ook ligt; kanteldeur, sectionaaldeur, rol- of openslaagde deur, een Hörmann deur past altijd bij de architectuur van uw woning. Net als bij ons overige assortiment wordt de gewenste garagedeur door ons persoonlijk ingemeten. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de afmeting maar ook de nodige profielen, dorpels of lateien voor een perfect geplaatste en afgesloten garagedeur.