Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Montagedienst

Onze VCA-gecertificeerde monteurs monteren uw product veilig & vakkundig. Of het nu gaat om rolluiken, overkappingen of glaswandsystemen, voor onze montagedienst is dit dagelijks werk. Natuurlijk neemt de monteur het product mee op de dag van montage, zodat u niet hoeft na te denken over eventuele levering.

Snel & veilig

Wij vragen u enkel te zorgen voor een vrije montageruimte zodat de monteurs snel & veilig kunnen monteren en eventueel installeren. De monteur bezit het juiste gekeurde gereedschap en een stofzuiger, om de werklocatie weer netjes achter te laten.

Bij onze montagedienst hoort ook de afvoer van oude producten. Krijgt u bijvoorbeeld een nieuwe garagedeur dan kunnen wij de oude garagedeur meenemen. Vraag hierna bij het opmaken van de offerte.

U tevreden, wij tevreden!

Ons streven is de montage naar volle tevredenheid af te werken zodat u natuurlijk blij met bent het resultaat! Na de montage bespreekt de monteur met u of u tevreden bent.

U krijgt indien nodig uitleg over besturing en hoe u zelf het beste het product onderhoud. Bovendien wordt er advies gegeven over vakkundig onderhoud om de kwaliteit van het product intact te houden en de levensduur te verlengen.