Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Schadeherstel zonwering

Schade zonwering

U heeft schade aan uw zonwering in de omgeving Enschede en u wilt het zo snel mogelijk laten verhelpen? Bij ZonEx Zonweringsindustrie bent u aan het juiste adres! Voor alle zonwering, rolluiken en ook garagedeuren.

Schade is vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Als er tijdens een storm onderdelen van uw gevel dreigen te vallen en een gevaarlijke situatie onstaat belt u de brandweer 0900-0904.

U meldt altijd uw schade eerst bij uw verzekeraar, daarna belt ZonEx wij zorgen ervoor dat alles zo soepel mogelijk geregeld wordt en herstellen uw zonwering vertrouwd, vakkundig en snel.


Proforma

Uw verzekering vraagt u om een kostenindicatie, proforma of expertrapport. U kunt bij ons een afspraak inplannen met onze schade-expert. Onze schade-expert komt de schade beoordelen en maakt een proforma kostenindicatie op voor uw verzekering. Zo weet de verkering precies wat de schade aan uw zonwering is. De verzekering neemt contact met ons op als ze meer technische gegevens nodig hebben of nog vragen hebben, dit handelen wij voor u af. De totale kosten van een proforma bedragen 75.00 euro, dit betaalt u per pin als de schade-expert de schade komt opnemen. Wanneer u vervolgens opdracht geeft om de schade te laten repareren trekken wij deze kosten weer af van deze factuur. Dit zijn wij helaas genoodzaakt omdat in het verleden klanten het niet lieten repareren en wij dan wel kosten hadden gemaakt voor de proforma en in het contact met de verzekering.

De reparatie

Na akkoord van uw verzekering plannen wij zo snel mogelijk uw reparatie in zodat u weer snel van uw zonwering gebruik kunt maken. Bij de schadebepaling zetten wij soms uw motor uit of rollen wij het doek op zodat de zonwering tijdelijk buiten gebruik is. Ons doel is altijd om de situatie veilig te maken en uw schade aan de zonwering zo snel mogelijk te verhelpen.

24/7 online uw schadeherstel indienen

Onze servicedienst heeft onderdelen bij zich voor de meest voorkomende reparaties aan Somfy home motion producten, rolluiken, screens, zonweringen, terrasoverkappingen en (Hörmann) garagedeuren

Gemakkelijk online

U vult online ons formulier hieronder in, en uw melding wordt 24/7, 365 dagen per jaar in behandeling genomen. Voor spoedgevallen kunt u ons bellen op 053-461 1128 of buiten kantooruren mailen naar service@zonex.nl

Wij zullen uw melding zo snel mogelijk in behandeling nemen en inplannen.