Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Online contact

Advies en calculatie

Zonweringssystemen zijn er in diverse kwaliteiten en materialen. Elk product met zijn eigen functionaliteit en eigenschap. Laat u daarom goed adviseren.  De juiste keuze kan een toegevoegde waarde zijn voor uw BENG of TOjuli berekening door te kiezen voor duurzaamheid met Energiebesparende zonwering. ZonEx begeleidt een project van ontwerpfase tot montage en gedegen nazorg. Een duidelijke communicatie, technische begeleiding en deskundige montage is daarbij een vanzelfsprekendheid bij ZonEx.

content-inmeet

Voorbeeld:  Vaak krijgen wij vragen over de afmeting voor de koof voor bijvoorbeeld screens. Wij kunnen u reeds tijdens ontwerpfase aangeven welke afmeting benodigd is bij welk product. Dit voorkomt fouten tijdens productie en zorgt voor een efficiënte werkwijze. Natuurlijk kunnen wij dit ook ondersteunen met CAD of BIM.

Heeft u een keuze gemaakt, dan is het goed om te weten dat we over een eigen productiewerkplaats beschikken. Bij ons geen standaard screens maar op maat gemaakt voor uw project, elke opdracht is immers uniek.

Heeft een bestek met tekening, stuur ons deze per mail en de calculatie afdeling zal snel contact met u opnemen.

Stalen & documentatie

Onze voorbereiding gaat verder dan het beschikbaar stellen van de technische details. Wij denken met u mee. Wilt u voorbeelden zien dan verzorgen wij een materiaaldemonstratie voor u. Ook kan ZonEx details over het product zoals bestekteksten, technische omschrijvingen CAD of BIM op verzoek aanleren. Wij beschikken over een volledige database technische documentatie waarin alles specificaties, extra opties en detailtekeningen in zijn te vinden.

De projectleider voert besprekingen met alle betrokken partijen, bewaakt productieproces, controleert tijdens montage en is indien gewenst op bouwvergaderingen of uw eigen besprekingen aanwezig.

U kunt ons telefonisch bereiken op 053 461 1128 maar kunt ook uw aanvraag sturen naar onze calculatie afdeling

Corona info