Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

Advies en calculatie

Zonweringsystemen zijn er in diverse kwaliteiten en materialen. Elk product met zijn eigen functionaliteit en eigenschap. Laat u daarom voor een juiste keuze adviseren.  De juiste keuze kan een toegevoegde waarde zijn voor uw EPC berekening of in uw duurzaamheidskeuze met bijvoorbeeld HR- zonwering. ZonEx begeleidt een project van ontwerpfase tot montage en gedegen nazorg. Een duidelijke communicatie, technische begeleiding en deskundige montage is daarbij een vanzelfsprekendheid bij ZonEx.

content-inmeet

Voorbeeld:  Vaak krijgen wij vragen over de afmeting voor de koof voor bijvoorbeeld screens. Wij kunnen u reeds tijdens ontwerpfase aangeven welke afmeting benodigd is bij welk product. Dit voorkomt fouten tijdens productie en zorgt voor een efficiënte werkwijze. Natuurlijk kunnen wij dit ook ondersteunen met CAD of BIM.

Heeft u een keuze gemaakt, dan is het goed om te weten dat we over een eigen productiewerkplaats beschikken. Wij bieden u het wenselijke maatwerk, elke opdracht is immers uniek.

Heeft een bestek met tekening, laat ons die toekomen en de calculatie afdeling zal snel een offerte toe laten komen.

Stalen & documentatie

Onze voorbereiding gaat verder dan het beschikbaar stellen van de technische details. Wenst u een monster of materiaaldemonstraties dan verzorgen wij dit voor u. Eveneens kan ZonEx product detaillering en technische omschrijving op verzoek aanleveren. Wij beschikken over online technische documentatie waarin alles specificaties, extra opties en detailtekeningen in zijn te vinden.

De projectleider voert besprekingen met alle betrokken partijen, bewaakt productieproces, controleert tijdens montage en is indien gewenst op bouwvergaderingen of uw eigen besprekingen aanwezig.

U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op 053 461 11 28 maar kunt ook uw aanvraag sturen naar onze calculatie afdeling

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?