Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Doe inspiratie op

Duurzaam renoveren

Is het tijd om te renoveren? Kies dan voor duurzaam renoveren! Wilt u dat het bestaande pand een beter energielabel gaat halen? Dan is het interessant om maatregelen te nemen die de woning energiezuiniger maakt. Buitenzonwering bedraagt bij aan het verlagen van het EPC en kan u zo helpen het gebouw het energielabel te laten halen welke vereist is.

Meer rendement met automatische zonwering

Automatisch gestuurde zonwering is van groot belang voor een goed geïsoleerde woning. In de nieuwe reglementen voor het energieprestatielabel is de aanwezigheid van zonwering ook opgenomen. Des te meer reden om hier evenwichtig naar te kijken. Zonwering kan zorgen voor een besparing in de koelkosten van max. 29% (!).

hr-zonwering

1 – Zonwering voorkomt oververhitting door meer dan 90% van de zonnewarmte buiten te houden en elimineert de behoefte aan kunstmatige koeling

2 – Beter ventileren door automatisch opgetrokken zonwering. Dit bespaart de volgende dag op de kosten voor airconditioning.

3- Intelligent gestuurde Zonwering laat gratis zonne-energie naar binnen. Dit betekent minder energie voor verwarming.

4- Zonwering in dichte positie helpt als extra isolatie. Dus; Minder warmteverliezen en een lager energieverbruik voor verwarmen.

Als u besluit om tijdens de renovatie ook tegelijkertijd het gebouw duurzamer te maken, kunt u vanzelfsprekend met ons contact opnemen. We bekijken welke middelen er toegepast kunnen worden voor een energiezuinigere woning.

Weet u welk energielabel uw gebouw nu heeft?  Op energielabel.nl kunt u een handige check doen.

Lijkt het u interessant om eens naar de energieprestatie van het gebouw te kijken?

Neem dan gerust contact op met onze adviseur betreft duurzaam renoveren.