Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

Eigen Montage- & Reparatiedienst

We bieden een volledig pakket aan services en diensten aan. Natuurlijk hoort hier ook een montage- & reparatiedienst in eigen huis aan. Dit maakt het mogelijk dat wij u een totaalpakket kunnen bieden van levering en montage tot nazorg.

Zo komen er bijvoorbeeld géén externe monteurs op locatie. De aangeschafte (zonwering)producten worden vakkundig en veilig geplaatst en gemonteerd. Onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en bezitten de nodige jaren ervaring en de kennis en kunde om bij elk project een goed eindresultaat te bereiken.

DSC_0009

Storingen snel & adequaat verholpen!

Mocht er onverhoopt een storing zich aandoen dan kunt u de storing snel online melden via onze website. De monteurs zullen zo snel mogelijk ter plekke zijn en de storing adequaat verhelpen.

Mochten er onderdelen vervangen worden dan hebben wij deze meestal gewoon op voorraad zodat u niet lang hoeft te wachten tot de storing is verholpen. De werken alleen met A-kwaliteit onderdelen. De monteurs laten de werkplek altijd schoon en netjes weer achter.

Heeft u een onderhoudsovereenkomst afgesloten? Dan verwerken wij uw melding 24/7, 365 dagen per jaar. Bekijk hier de voordelen van diverse onderhoudsvormen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?