Contact opnemen
Offerte aanvragen
Service
Pinterest

Inmeetservice

Om problemen te voorkomen in uitvoering bieden wij een inmeetservice. De inmeetservice valt onder onze kosteloze diensten. Dagelijks meten wij producten in om op basis daarvan met een concrete offerte te komen en hiermee verzekerd te zijn van een perfect passend product in het eindstadium.

inmeten-zonwering

U bent zelf ontzorgt van de last en verzekerd van een product of offerte op maat. Tevens kan er op dit moment worden gekeken naar de montagemogelijkheden.

Mocht deze buiten standaard montage vallen kan dit direct worden meegenomen zodat er achteraf geen extra kosten in rekening worden gebracht. Indien gewenst worden er al stalen of monsters meegenomen naar de locatie.

Het product wordt ingemeten, we geven u uitleg over het product en stellen een offerte op waarbij alles is meegenomen. U kunt zich voorstellen dat dit u tijdsbesparing oplevert en u duidelijkheid geeft in de kosten vooraf zonder geconfronteerd te worden met meerwerk door een onduidelijke offerte.

Of het nu gaat om enkele producten of 4 etages, voor ons is niets te gek. Wilt u graag een inmeetafspraak maken of advies ontvangen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 053 461 11 28 of klik rechts op de button