Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

VMRG Kwaliteitseisen

Wij zijn partner van VMRG Zonwering. Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van een gedegen partner in advies. levering en uitvoering. Jaarlijks worden wij gekeurd op productie, levering en montage van zonwering- & daglichtregelingen voor utiliteit-, renovatie- en woningbouwprojecten.

Een VMRG Zonwering bedrijf heeft de ervaring en kennis in het toepassen van projectmatig zonwering- en daglichtregelingen bij de meest uiteenlopende gebouwen en zijn in staat in iedere samenwerking optimaal te adviseren en deze adviezen adequaat te ondersteunen. Ons partnerschap is hier te verifiëren.

“Het VMRG-Keurmerk is een initiatief van de VMRG, de branchevereniging voor gevels en gevelelementen. Bedrijven met dit keurmerk beschikken over hoogwaardige kennis en expertise op het gebied van metalen gevels en gevelelementen. Ze leveren producten die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, comfort en duurzaamheid. En ze plaatsen en monteren die op de juiste wijze. VMRG-leden ondergaan jaarlijks onafhankelijke controles van SKG-IKOB Certificatie.”- Aldus VMRG

0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?