Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Rendement met onderhoud

Elk product behoeft onderhoud. Vaak wordt het onderhoud in een ‘hoek’ gezet en een vergeten plantje. We willen het belang van onderhoud graag bij u benadrukken. Zonwering is een product waarvan u niet snel nadenkt hoe vaak dit wordt gebruikt. Hoe vaak bedient u de zonwering op een dag? Het is een essentieel belang om het rendementsgehalte van uw product te behouden door te zorgen dat het product ook functioneert naar behoren, ten alle tijde.

slider-onderhoud

Bespaar op onnodige reparatiekosten

Onderhoud aan zonwering wordt vaak vergeten of verschoven. Onterecht; als zonwering vakkundig en doelgericht wordt onderhouden is de levensduur van projectzonwering vaak langer dan 25 jaar, dit ten opzichte van niet onderhouden installaties die vaak binnen 10 jaar om vernieuwing vragen. Door vakkundig periodiek onderhoud en tijdige signalering van mankementen kunt u zich onnodig hoge kosten en langdurige ergernissen besparen.

 

Behoudt een optimaal leef- & werkklimaat

Juist functionerende zonwering draagt bij aan een optimaal woon- en werkklimaat. Belangrijk is dat uw werknemer of cliënt zich comfortabel voelt in de ruimte waar hij leeft of werkt. Licht en warmte spelen hierbij een belangrijke rol.

Licht en warmte hebben invloed op onze gemoedstoestand, gezondheid en op ons gedrag. Door te zorgen dat uw zonwering ten allen tijde juist functioneert kunnen problemen worden voorkomen of verminderd, en wordt een optimaal werk- en leefklimaat gecreëerd.

Op onze onderhoud pagina vindt u alle informatie over de diverse onderhoudsvormen, meerjarige onderhoudsplannen en eventuele renovatie- of reparatie diensten. Natuurlijk voorzien wij u graag van de juiste informatie. Kunt u niet vinden wat u zoekt, neem dan contact op via (053) 461 11 28 of info@zonex.nl 

Brochures over Onderhoud & Service per doelgroep