Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Zorginstellingen

Als zorginstelling hebt u verantwoording over een complex gebouw waar alles ten alle tijde moet functioneren. Daarom is het voorkomen van de meestvoorkomende storingen een must.

Storingen zoals een zonnescherm welke niet meer naar beneden wil komt vaak voort uit ophoping van vuil of achterstallig onderhoud. Voorkom de extra kosten en onnodige storingen en bekijk wat een meerjarig onderhoudsplan u kan opleveren. U ontvangt zekerheid dat het onderhoud wordt uitgevoerd volgens certificering, zoals en wanneer u wilt.

Wat brengen wij voor u in kaart?

  • Bestaande zonwering, op locatie, aantal, type, besturing
  • Conditiemeting bestaande zonwering
  • Opsomming in te verrichten onderhoudswerkzaamheden
  • Opsomming te vervangen onderdelen
  • Advies in periodiek onderhoud (jaarlijks, 2jaarlijks)

Uw wensen op een rij

U heeft specifieke onderhoudsbehoeften m.b.t. de zonweringsinstallaties in uw zorginstelling. Wij maken graag samen met u doordachte keuzes in de opzet van een meerjaren onderhoudsplan voor de zorginstelling. Zo begrijpen wij dat buiten het jaarlijks onderhoud om, u het liefst binnen 24 uur iemand ter plaatse hebt wanneer de zonwering een storing vertoont bij een cliënt.

U kunt verwachtten dat deze direct wordt hersteld of snel en adequaat een noodoplossing wordt getroffen. Om erachter te komen wat een meerjarig onderhoudsplan voor uw zorginstelling kan betekenen en het financieel oplevert, vragen wij u contact op te nemen voor een adviesgesprek.