Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

PVC vloeren Hengelo

Woont u in de omgeving van Hengelo of Enschede en bent u opzoek naar vloeren van goede kwaliteit? Neem dan een kijkje op de site of in de showroom van ZonEx. ZonEx is een bedrijf die zich al bijna 50 jaar specialiseert in producten voor binnen- en buitenleven. Op de site zult u een breed aanbod van verschillende PVC vloeren vinden. PVC vloeren zijn een uitstekend alternatief voor parket, laminaat of vloeren van natuursteen en zijn van uitstekende kwaliteit. ZonEx zal gedurende het gehele proces voor u klaar staan. Van keuze advies tot het afwerken van de vloer. U hoeft zich niet druk te maken over levering of het laten leggen van de vloer, ook dit wordt geregeld door vakmannen van ZonEx. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de prijzen? Surf naar de site en laat u verder informeren.

PVC vloeren Hengelo mogelijkheden

Met een PVC vloer heeft u ontzettend veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hout dessin, maar ook een natuursteen dessin is mogelijk. Het zal bovendien vrijwel niet te onderscheiden zijn van echt hout of natuursteen. Een PVC vloer bestaat uit verschillende lagen. De ruglaag van PVC vloeren is gemaakt van rubber of kunststof. Boven deze laag zit het dessinfolie. Deze zullen de vakmannen vervolgens weer afwerken met een slijtlaag en daarop komt PU beschermlaag. Een PVC vloer kunt u gelijmd of zwevend laten leggen.

U heeft dan ook nog keuze uit meer dan 130 hout- en plavuisdecoren. Ook zijn er vele mogelijkheden in het leggen van de vloer. Zo is er een wildverband, halfsteen verband of een visgraat. U kunt dus gaan voor een elegante uitstraling of juist een robuustere sfeer en alles wat daar tussen in zit. Kortom, voor iedereen wat.

PVC vloeren Hengelo advies

Al deze keuzes zijn natuurlijk erg prettig. Zo kunt u altijd iets vinden wat bij u en uw ruimte past. Echter kunnen al die keuzes soms zelfs een beetje te veel zijn. Misschien weet u niet waar u moet beginnen of wat verstandig is. Gelukkig kunt u dan terecht bij de vakmannen van ZonEx. De adviseurs staan graag voor u klaar met de adviezen die u nodig heeft. Hiervoor kunt u contact opnemen via de site. Als in de gelegenheid bent om eens langs te komen, is dat ook mogelijk. De showroom in Enschede is doordeweeks van 10:00 tot 17:00 geopend en op zaterdag van 10:00 tot 13:00. Zo kunt u direct de kwaliteitsvloeren in het echt eens rustig bekijken. Er wordt bovendien ook aangeraden geen vloeren te kopen na alleen foto’s gezien te hebben. De foto’s op de site zullen u een goede indruk kunnen geven, maar de kleuren zullen altijd verschillen van de echte kleur.

PVC vloeren Hengelo voordelen

PVC vloeren worden niet voor niets steeds populairder. Er zitten namelijk vele voordelen aan. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Ze gaan wel 20 jaar mee
  • Ze zijn hygiënisch
  • Makkelijk in onderhoud
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vele keuzemogelijkheden

Voor meer informatie over voordelen, prijzen en andere aspecten, kunt u contact opnemen met de vakkundige medewerkers van ZonEx.

PVC vloeren