Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

Gezondheidscentrum Paterswolde

Voor bouwbedrijf Rotteveel BV hebben wij maatwerk HD Sun Control schuifschermen geleverd en gemonteerd aan het nieuwe gezondheidscentrum te Paterswolde

Het voormalige gebouw van de Rabobank in Paterswolde is gerenoveerd tot een gezondheidscentrum. Het gebouw dat sinds medio 2013 leegstaat leent zich volgens de gemeente Tynaarlo uitstekend voor een medisch centraal punt. Op de begane grond is plaats voor een huisartsenpraktijk en op de verdieping kunnen zich aan gezondheidszorg gelieerde diensten vestigen. Dit vroeg om een duurzame en functionele zonwering welke aan alle wensen voldoet.

In vroeg stadium zijn we betrokken bij de keuze waardoor alles binnen gestelde termijn en volledig naar wens is gerealiseerd.

De keuze van het juiste HD Sun Control schuifschermen  heeft een enorme invloed op het thermisch en visuele klimaat. Door het systeem intelligent te gebruiken verbeterd het algemene comfort in het gebouw wat prettig is voor de gehuisveste bedrijven, werknemers en de bezoekers. Met HD Sun Control schuifschermen worden de energiekosten (verlichting, verwarming en koeling) tot een minimum beperkt.

Het frame voor het HD Sun Control schuifscherm  is voorzien van sterke, rechthoekige geëxtrudeerde aluminiumprofielen, teneinde een grotere breedte en hoogte voor het schuifscherm mogelijk te maken. Het HD Sun Control Schuifscherm is leverbaar met vijf verschillende lameltypes, die allemaal worden bevestigd in het verticale profiel, zodat de bevestiging aan de buitenzijde onzichtbaar is.

Houten-schuifschermen-zonex
Houten-schuifschermen-zonex
Houten-schuifschermen-zonex
Houten-schuifschermen-zonex
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?