Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

Lumen; Hart van Velve

Voor onze opdrachtgever hebben wij mogen leveren en monteren screens aan het nieuwbouw project Lumen te Enschede. Lumen; Hart van Velve is een gebouw waar de huisvesting plaatsvind van basisscholen, kinderopvangen en ggd locatie. Optimale wering van de zon om een prettig werk- & leerklimaat te bereiken in hierin essentieel.

Aan Hart van Velve, dan wel Lumen, is een lang proces van voorbereiding vooraf gegaan. Tussen eerste ideeën en de dag van vandaag liggen vier jaar. De kosten komen op zo’n 4,6 miljoen euro. In Lumen werken gemeente en woningcorporaties Ons Huis en de Woonplaats samen. Hans Kamphuis van Ons Huis, wethouder Jeroen Hatenboer en Frans Kooiker van de Woonplaats vulden het programma vooraf aan de onthulling van de naam. Ze hadden niets dan lof voor de bewoners van de wijk. Maria Yigit, zo’n beetje de actiefste bewoonster van de Velve-Lindenhof, praatte het programma aan elkaar.

Partners in het Hart van de Wijk zijn naast de basisscholen, kindcentrum Hofferie (voor- en naschoolse opvang, kinderopvang en peuterwerk), de wijkraad, GGD Twente met onder meer een consultatiebureau, kinderfysiotherapeut, logopediecentrum en wijkactivering. Bij dit laatste moet gedacht worden aan een soortgelijke invulling als bij het vorig jaar geopende Stroinkshuis inStroinkslanden. Er komt ook een horecafunctie in het pand.

Wijkgebouw-Lumen-Screens
Wijkgebouw-Lumen-Screens
Wijkgebouw-Lumen-Screens
Wijkgebouw-Lumen-Screens
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?