Contact opnemen
Onderhoud aanvragen
Reparatie melden
Storing melden

Trumpf Hengelo

Voor onze opdrachtgever van Wijnen hebben wij binnen- & buitenzonwering geleverd en gemonteerd aan het nieuwe hoofdkantoor van Trumpf op bedrijvenpark Westermaat Campus te Hengelo.

De nieuwbouw aan de J.M. Keynesstraat is zeer zuinig in gebruik. Het pand wordt zonder gas verwarmd middels een gesloten bodemcollector met een warmtepomp. En de klimaatbeheersing en lichtregulering is optimaal door de inzet van 59 buitenjaloezieën en 106 duurzame AluScreens binnenzonwering.

De duurzame AluScreens zijn robuuste, gemetalliseerde semi-transparante rolgordijnen. De geweven constructie zorgt voor een uitstekend doorzicht om het visuele comfort te behouden. Door de reflectie eigenschappen wordt het thermisch comfort behouden, tevens worden de verwarmings- & koelingskosten significant verlaagd. Het AluScreen is GreenGuard gecertificeerd en levert een bijdrage in het toekennen van punten n.b.t. duurzaam bouwn volgens LEED, Green Star en BREAAM-NL. Kortom; dé duurzame binnenzonwering!

De buitenjaloezieën zijn volledig ingebouwd en in de bouwplannen meegenomen. De stralingswarmte wordt efficiënt afgeschermd en door de kantelbare lamellen kunnnen ze zelf de actuele lichtverhouding aanpassen. Doordat het zicht naar buiten behouden blijft, geniet u van de zonwering en vrij zicht. De zichtbare opbouwelementen zijn in elke RAL kleur leverbaar en daardoor makkelijk in te zetten in welk architectonisch ontwerp dan ook.

Trumpf-Zonwering-ZonEx
Trumpf-Zonwering-ZonEx
Trumpf-Zonwering-ZonEx
0
Connecting
Please wait...
Verstuur bericht

Sorry, we zijn op dit moment niet online. Verstuur een bericht.

Your name
* Email
* Describe your issue
Nu chatten

Heeft u een vraag? Chat direct met een medewerker.

* Uw naam
Stel uw vraag
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?