Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Energiebesparende binnen- & buitenzonwering

Voor onze opdrachtgever van Wijnen hebben wij binnen- & buitenzonwering geleverd en gemonteerd aan het nieuwe hoofdkantoor van Trumpf op bedrijvenpark Westermaat Campus te Hengelo.

De nieuwbouw aan de J.M. Keynesstraat is zeer zuinig in gebruik. Het pand wordt zonder gas verwarmd middels een gesloten bodemcollector met een warmtepomp. En de klimaatbeheersing en lichtregulering is optimaal door de inzet van 59 buitenjaloezieën en 106 duurzame AluScreens binnenzonwering.

De duurzame AluScreens zijn robuuste, gemetalliseerde semi-transparante rolgordijnen. De geweven constructie zorgt voor een uitstekend doorzicht om het visuele comfort te behouden. Door de reflectie eigenschappen wordt het thermisch comfort behouden, tevens worden de verwarmings- & koelingskosten significant verlaagd. Het AluScreen is GreenGuard gecertificeerd en levert een bijdrage in het toekennen van punten n.b.t. duurzaam bouwn volgens LEED, Green Star en BREAAM-NL. Kortom; dé duurzame binnenzonwering!

De buitenjaloezieën zijn volledig ingebouwd en in de bouwplannen meegenomen. De stralingswarmte wordt efficiënt afgeschermd en door de kantelbare lamellen kunnnen ze zelf de actuele lichtverhouding aanpassen. Doordat het zicht naar buiten behouden blijft, geniet u van de zonwering en vrij zicht. De zichtbare opbouwelementen zijn in elke RAL kleur leverbaar en daardoor makkelijk in te zetten in welk architectonisch ontwerp dan ook.

Trumpf-Zonwering-ZonEx
Trumpf-Zonwering-ZonEx