vervangende doeken

Nieuw doek, nieuwe uitstraling! Je kunt een zonweringsdoek vervangen om slijtage te verhelpen maar soms is het ook gewoon de ouderwetse uitstraling van gedateerde zonweringsdoeken die je doen besluiten om het doek te gaan vervangen! Het bestellen is eenvoudig en inclusief vakkundige montage door onze monteurs met jarenlange ervaring.

Inhoud

Impressie van onze
Vervangende doeken

Bij ons kun je terecht voor het vervangen van doeken voor alle soorten zonwering. We begrijpen dat jouw doek na verloop van tijd slijtage kan vertonen, maar dat betekent niet dat je je hele zonwering moet vervangen. Door je doek te vervangen in plaats van het hele zonnescherm, draag je bij aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van je zonwering. Zo maken we samen een positieve impact op het milieu.

Onze vervangende doeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen om langdurige bescherming te bieden tegen de zon, terwijl ze tegelijkertijd bestand zijn tegen vervaging en slijtage. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en stijlen om je zonnescherm aan te passen aan jouw persoonlijke smaak en de esthetiek van jouw buitenruimte.

Bij het bestellen van jouw vervangende doek bieden we een eenvoudig en gebruiksvriendelijk proces. We komen bij jou thuis en meten de afmetingen van jouw huidige doek op. Jij kiest jouw favoriete kleur en type doek. Na levering zorgen onze ervaren monteurs voor een professionele installatie, zodat je snel kunt genieten van jouw vernieuwde zonnescherm.

 

Assortiment zonweringdoek

Ontdek onze hoogwaardige collectie zonweringdoeken. Dankzij onze geavanceerde materialen en productiemethoden bieden wij doeken aan die bestand zijn tegen vocht, schimmel en rot. Daarnaast zijn ze behandeld om vuil en vet af te weren, waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Onze doeken hebben een hoge kleurvastheid en zijn zeer duurzaam. Gegarandeerd weinig onderhoud!

Video over Vervangende doeken

Veelgestelde vragen
over Vervangende doeken

Je kunt doeken van zonweringen het beste door een vakspecialist laten vervangen. Zonweringsspecialisten hebben de ervaring en kunde om het doek veilig en efficiënt te vervangen.

Vervangen van zonweringsdoek is specialistenwerk. Zonweringsmonteurs zijn hier ervaren in en kunnen dit zonder de overige onderdelen van het zonnescherm te beschadigen. Eerst moet het oude doek volledig uitgerold worden en losgesneden van de voorlijst en oprolbuis. De doekresten moeten uit de zonwering worden gehaald om storingen in de toekomst te voorkomen door alle onderdelen te demonteren. Het nieuwe doek moet met twee personen worden gekoppeld aan de oude pezen, de ene zijde schuif je in de voorlijst en de andere in de oprolbuis waarna het gelijk gedicht moet worden aan de zijkanten.

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Previous
Next
Benieuwd naar onze Vervangende doeken?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Vervangende doeken
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Vervangende doeken expert
5/5 - (2 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Zakelijke klant?

Bekijk onze projecten website.