Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Vloeren Enschede

ZonEx is een bedrijf te vinden in Enschede die sinds 1968 al gespecialiseerd is in kwalitatieve binnen- en buitenleven producten. Hierbij kunt u denken aan vloeren, garagedeuren, zonwering en veel meer voor zowel de projectmarkt als voor particulieren. Op de site vindt u het aanbod en mogelijkheden van het bedrijf. U kunt er echter ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan de moderne showroom van ZonEx in Enschede. In deze showroom kunt u terecht voor advies en kunt u de producten rustig bekijken of zelfs uitproberen. In de showroom zijn ook verschillende kwalitatieve vloeren te zien van de merken Castell, Desso, Bonaparte, MFlor, VivaFloors en meer.

Vloeren Enschede karpet

Karpet is simpelweg een ander woord voor vloerkleed en brengt sfeer en warmte in de ruimte. ZonEx heeft een breed aanbod aan vloerkleden in standaard maten of speciaal voor u afgemeten. Een populair merk van ZonEx is Bonaparte. Bonaparte geeft een vintage look die ook past in moderne woningen, dankzij de klassieke dessins gecombineerd met moderne kleuren. U kunt uw eigen karpet op maat laten maken door de vakmannen van ZonEx. Karpet biedt ook een aantal voordelen, het dempt namelijk geluid, is comfortabel en brengt warmte.

Vloeren Enschede marmoleum

Bent u op zoek naar een duurzame vloer? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Marmoleum is de duurzaamste vloer die er is. Het wordt gemaakt duurzame grondstoffen die biologisch af te breken zijn. De materialen die gebruikt worden bij het maken van de vloer zijn: lijnzaad, houtmeel en hars. Marmoleum veert, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vinyl, niet mee en is vele malen sterker. Ondanks de harde ondergrond, is het prettig om met blote voeten over deze vloer te lopen. Dit komt doordat de vloer warmte goed geleidt.

Vloeren Enschede laminaat

Ook voor laminaat geldt wederom dat u vele keuzemogelijkheden heeft. In de collectie van ZonEx zijn moderne, klassieke stijlen te vinden in een breed of smal formaat. En dit voor echte kwaliteit of juist budget. De houtdecors van het laminaat zijn moeilijk te onderscheiden van natuurhout. U heeft uiteraard weer keuze uit verschillende merken, waaronder ook het eigen merk van ZonEx die gegarandeerde kwaliteit belooft.

Vloeren Enschede advies

Het wordt aangeraden om bij iedere vloer te kiezen voor een goede ondervloer. Een goede ondervloer zorgt er voor dat uw vloer langer mee gaat en voorkomt eventuele scheuren of oneffenheden. Het is begrijpelijk dat u niet precies weet welke ondervloeren geschikt zijn. Hiervoor kunt u natuurlijk bij ZonEx terecht, zowel online als in de showroom, voor advies. Ook helpen de adviseurs u graag bij het maken van andere keuzes zoals de juiste materialen en kleuren die bij uw ruimte passen.

Op de site kunt u een contactformulier invullen en uw vraag achterlaten. De medewerkers van ZonEx nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te helpen. Wanneer u het prettiger vindt om te bellen, is dat ook mogelijk. Via het nummer 053 461 11 28 is ZonEx zes dagen per week bereikbaar. Tot slot heeft u nog de optie om de showroom te bezoeken. Hier zult u hartelijk worden ontvangen en antwoord krijgen op al uw vragen terwijl u direct de gewenste producten kunt bekijken.

PVC vloeren