Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Vloeren legdienst

Wanneer u bij ons een vloer koopt kunt u gebruik maken van ons vloerenleg dienst. Onze vloerenlegger legt uw PVC vloer veilig & vakkundig. De vloerenlegger haalt de vloer op in ons magazijn zodat u niet hoeft na te denken over eventuele levering.

Snel & veilig

Wij vragen u enkel te zorgen voor een vrije ruimte zodat de vloerenlegger snel & veilig kunnen egaliseren en leggen. De vloerenlegger bezit het juiste gekeurde gereedschap en een stofzuiger, om de werklocatie weer netjes achter te laten. De kosten variëren per product en per manier van leggen. Ook de ruimte waar je de PVC vloer wil leggen, heeft invloed op de prijs. Een ruimte met een simpele rechthoekige vorm is het goedkoopst, omdat de vloerenlegger hier het minst lang bezig is. Het leggen van een visgraat vloer kan een tijdrovende klus worden, afhankelijk van de ruimte. U kunt al deze zaken doorgeven bij het maken van de offerte zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Wij voeren uw ‘oude’ producten af

Onze vloerenlegger verzorgt eventueel ook de afvoer van uw oude vloer. Vraag ernaar bij uw persoonlijke adviseur. U kunt zich voorstellen dat een rolgordijn compact genoeg is om door ons te worden afgevoerd, maar bij enkele producten zoals laminaatvloeren zijn hier wel afvoerkosten aan verbonden. Deze kosten worden in principe meegenomen bij de offerteopmaak op locatie, zodat u zelf kunt beslissen of u hier wel of geen gebruik van maakt.

De perfecte vloer!

Alleen wanneer je een ondervloer perfect egaliseert, krijg je een prachtige vloer. De basis moet goed zijn. Jammer genoeg wordt dat vaak onderschat of wordt er op de ondervloer bezuinigt een hobbelige vloer tot gevolg. Wij maken de basis spiegelglad zodat uw vloer het beste tot zijn recht komt.

U tevreden, wij tevreden!

Ons streven is uw vloer naar volle tevredenheid af te werken zodat u natuurlijk blij bent met het resultaat! Na de montage bespreekt de vloerenlegger met u of u tevreden bent.

U krijgt indien nodig uitleg over het product onderhoud. Tevens wordt er advies gegeven over vakkundig onderhoud om de kwaliteit van het product intact te houden en de levensduur te verlengen.