Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Certificaten

ISO 9001:2015

Wij werken volgens ISO 9001:2015. De ISO 9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Door deze certificering bent u verzekerd van een gestructureerde en overzichtelijke bedrijfsvoering. Bijkomend voordeel van het werken volgens ISO normen is dat het gewaarborgd blijft dat wij voldoen aan de eisen van de klant en geldende wet- & regelgeving. Het optimaliseren van de klanttevredenheid is voor ons een continue lopend proces.

VCA certificaat

zonex-vca

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld. Bij ZonEx bent u ervan verzekerd dat elke monteur een geldig VCA-certificaat heeft.

WerkPakt certificaat

zonex-werkpakt-enschede

In het arbeidsmarktbeleid van de gemeente Enschede staat sociaal ondernemen centraal. Voor werkgevers die zich onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede een keurmerk: Werkpakt. Werkpakt-ondernemers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In 2013 hebben wij het Werkpakt keurmerk van de Gemeente Enschede mogen ontvangen, dat aantoont dat wij sociaal ondernemen.

Beroepsonderwijs Bedrijfsleven certificaat

ZonEx-Leerbedrijf

Wij geven de toekomst een kans!  Als erkend leerbedrijf staan wij open om de nieuwe generatie kennis te laten maken met ons vak. Wij bieden studenten een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn of haar opleiding. Zo kan de student het beroep oefenen waarvoor hij of zij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen. Onze praktijkopleider kent de eisen van de opleiding en in is staat de student te leiden en coachen. De erkenning is conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de wet educatie en beroepsonderwijs. Wij zijn onder andere een erkend leerbedrijf door BeroepsBedrijfsleven,  Kenteq en Ecabo