Pinterest
Offerte
Reparatie
Contact

Woninginrichting aan huis

Op zoek naar een winkel voor woninginrichting die bij u aan huis komt? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Dit bedrijf uit Enschede verkoopt PVC vloeren, raamdecoratie, gordijnen, vitrage, inbetweens, rolluiken, screens , zonwering en nog veel meer in Enschede, Oldenzaal, Losser en omgeving. U kunt het brede assortiment bekijken op de site of in de showroom in Enschede (Euregio bedrijvenpark).

Woninginrichting advies

ZonEx komt bij u aan huis voor advies, inmeten en montage van al u woninginrichting. In het geval van bijvoorbeeld raamdecoratie zijn er zoveel keuzes in types raamdecoratie, materiaal, maat en kosten, dat het maken van een keuze lastig is. Daarom komen onze adviseurs bij u aan huis en nemen wij zoveel mogelijk kleurstalen mee.

U kunt u een vrijblijvend adviesgesprek aan huis voor uw woninginrichting aanvragen waarin onze adviseur u helpt bij het maken van deze keuze. Wanneer het mogelijk is nemen wij productstalen mee met diverse kleuren op basis van uw aanvraag, zodat u aan huis kunt bekijken welke dessins/kleuren het beste passen.

Woninginrichting inmeten

Het aan huis laten inmeten van uw gekozen product is een kosteloze dienst van ZonEx die u perfect passende producten garandeert. Op basis van de in-meting aan huis kan een concrete offerte voor u gemaakt worden. Zo komt u later niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kan er tijdens de in-meting direct bij u aan huis gekeken worden naar de mogelijkheden voor de montage. Als deze montage buiten de standaard montage valt, wordt dit ook direct opgenomen in de offerte. Als u graag een afspraak wilt maken voor woninginrichting advies kunt kunt u op werkdagen bellen naar 053 461 11 28 of gebruik maken van het contactformulier op de site.

Woninginrichting montage

ZonEx heeft een eigen montage- en reparatiedienst en biedt dus een complete service met levering, montage en nazorg. U krijgt dus niet te maken met monteurs van buitenaf, maar alleen met de VCA-gecertificeerde monteurs van ZonEx die uw producten met vakkundigheid monteren.

Direct naar: