Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Comfortabel thuiswerken

Hoe creëer je een comfortabele thuiswerkplek?

Zoek een of meerdere geschikte plekken in je woning. Niet iedereen heeft de ruimte voor een extra studeerkamer. Kijk gewoon welke plekken bij jou in huis geschikt zouden kunnen zijn als thuiskantoor. Een hoekje van de woon- of slaapkamer (de slaapkamer is vaak overdag een heerlijk rustige plek), de ruimte onder de trap, op zolder of in de serre.

Zorg voor een comfortabele stoel en vermijd hinderlijk zonlicht

Elk tafelblad voldoet eigenlijk als bureau, maar denk wel aan een comfortabele stoel die je kunt verstellen of verhoog het zitvlak met een kussen. Soms is het ook lekker om even wat door te nemen op uw favoriete comfortabele stoel in uw woonkamer. Zolang het maar een rustig plekje is, waar u geconcentreerd kunt werken en u geen last heeft van zonlicht. Vermoeidheid van de ogen en andere klachten kunnen onder andere ontstaan door slecht leesbare tekst door spiegelingen op het scherm door lichtinval. Of een te groot contrast tussen beeldscherm en omgeving (bijvoorbeeld de omgeving is te licht en het beeldscherm is te donker, of het beeldscherm is voor het raam geplaatst). Dit los je vaak simpel op met zonwering. Denk aan raamdecoratie aan de binnenzijde of zonwerende screens aan de buitenzijde.

Creëer een comfortabele thuiswerkplek

Door glazen zijwanden te plaatsen is uw overkapping of veranda ook in het voorjaar en de herfst te gebruiken als kantoorruimte. Een kantoor in uw eigen achtertuin waar u heerlijk rustig kunt werken. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een glazen wand. Verkrijgbaar als vaste wand met loopdeurdraai- schuifwand en schuifwand. Ook verkrijgbaar met isolatieglas.

Zonwerende raamdecoratie op je nieuwe (thuis)werkplek

In de winter wil je het liefst zoveel mogelijk licht in je thuiskantoor. Maar in de zomer is het juist prettig als je hinderend zonlicht buiten kan houden. Daarom is het fijn als je de lichtinval goed kunt regelen. Daarnaast kun je de sfeer in een ruimte bepalen met raamdecoratie. Lamellen zijn bijvoorbeeld vrij koel, strak en modern en dat geldt ook voor rolgordijnen. Vouwgordijnen geven juist warmte en gezelligheid in het kantoor, evenals gewone gordijnen. Kortom: kijk eens naar de verschillende soorten raamdecoratie en kies een raamdecoratie die past bij de sfeer en de uitstraling die je wilt bereiken.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Nieuwste inspiratie