Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Zonwering

Zonwering op maat

Comfortabel (buiten)leven op warme dagen. Koel op uw terras met een aangenaam binnenklimaat, dat kan met de sfeervolle zonweringen van ZonEx. Voor elke raam of terras een passende oplossing. De juiste zonwering zorgt dat u wordt beschermd tegen direct zonlicht en voorkomt onaangename oververhitting.

Energie besparen met zonwering

Zonwering kan buiten aan een raam kunnen worden bevestigd om de energieprestaties te verbeteren, een comfortabelere omgeving te creëren, schittering te verminderen, privacy te bieden, sfeer te verhogen en daarmee het uiterlijk en de waarde van uw huis te verbeteren.

Als het winter is en zonnig, open dan de zonwering ‘s ochtends zodat de zon je huis de hele dag kan verwarmen, vooral die ramen die direct zonlicht ontvangen.

In de zomer wilt u bij veel zon waarschijnlijk uw zonwering gesloten houden om de warmtewinst te verminderen. Open voor natuurlijk licht die zonwering die geen direct zonlicht krijgt.

Zonnescherm

Het zonnescherm, in vaktermen knikarmscherm genoemd is de oplossing als u geen ruimte wilt inleveren. De knikarmschermen zijn te plaatsen boven terrassen en/of openslaande ramen en deuren. Door de constructie ontstaat er een grote uitval die uw terras van schaduw voorziet.  Zonneschermen zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten uitvoeringen leverbaar.

Rolluiken

Isoleer uw woning met rolluiken. In de zomer houden rolluiken de warmte buiten en in de winter isoleren ze uw woning zodat u minder hoeft te stoken.

Screens

Een groot voordeel van screens is dat u goed zicht houdt naar buiten, maar het zicht naar binnen wordt belemmerd. De screens filteren wel 87% van het zonlicht. Screens worden geheel op maat gemaakt.

Gratis inmeten

Om er zeker van te zijn dat de maten kloppen, komen wij uw nieuwe zonwering altijd inmeten. Bent u geïnteresseerd in zonwering van ZonEx? Neem contact met ons op of kom naar onze showroom. We helpen u graag en geven u een advies op maat.

4/5 - (5 stemmen)