Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezie is modieuzer dan ooit tevoren! Het is allang niet meer enkel een functioneel product, maar onze collectie horizontale jaloezieën biedt eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren en personalisatie opties. Je vraagt je misschien af welke raambekleding of zonwering de beste oplossing is in bepaalde situaties. Je kunt bijvoorbeeld denken aan situaties zoals afwijkende raamvormen zoals extra grote ramen, dakramen of draai-kiepramen. In dit soort situaties behoren horizontale jaloezieën tot één van de betere oplossingen. We overtuigen je graag met een op maat gesneden advies en een uitgebreid aanbod!

Inhoud

Impressie van onze
Aluminium jaloezie

De “Luxaflex”

De aluminium jaloezie kennen we allemaal. Bij vele bekend als de Luxaflex. Al jarenlang staat de jaloezie voor een product met een lange levensduur, en veel gebruiksgemak. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16mm tot 70mm en worden geproduceerd in Nederland uit 98% gerecycled aluminium. Een duurzame keuze dus! Het assortiment aluminium jaloezieën bezit een ongekend aantal moderne kleuren, afwerkingen, dessins en structuren.

Draai- Kiepramen? Of bijzondere raamvorm?

Zoek je horizontale jaloezieën voor draai- / kiepramen? Met het speciale systeem voor draai-kiepramen wordt de horizontale jaloezie volledig geïntegreerd in het kozijn en beweegt deze mee met het raam.

Of ben je op zoek naar raambekleding voor je dakraam? Bij ons geen standaard jaloezie voor je dakraam maar gewoon dezelfde jaloezieën als de rest van uw woning.

Zonex aluminium jaloezieen Enschede
Zonex aluminium jaloezieen Enschede

Hou de zon optimaal tegen

Horizontale jaloezieën van aluminium zijn geschikt wanneer je veel privacy en schaduw wilt omdat de lamellen op ieder moment eenvoudig gekanteld kunnen worden, passend bij je woonbehoeften. Zet ze in de stand dat ze direct zonlicht blokkeren om opwarming van de ruimte te voorkomen. Kantel ze en laat ze reflecteren op een lichtgekleurd plafond voor een prachtig natuurlijk licht. Het plafond verspreidt het licht zonder veel verblinding, terwijl je extra profiteert van natuurlijk daglicht.

Isoleren

Aluminium jaloezieën worden uit isolerend oogpunt vaak geplaatst in combinatie met gordijnen, door een extra laag voor je raam zul je meer isoleren dan met alleen gordijnen of alleen jaloezieën. Wij raden jaloezieën om uw huis koel te houden in de zomer, of als je in de winter een extra isolerende laag voor je ramen wilt.

Ontwerp je eigen raamdecoratie

Raamdecoratie is de finishing touch voor je interieur. Bij ons ben je daarom zelf de ontwerper. Je kiest niet alleen de kleur maar alle onderdelen zelf! Zo hoef je niet langer op zoek naar de perfecte raamdecoratie voor je slaapkamer of woonkamer, maar maak je het gewoon zelf!

Wij leveren maatwerk

Ieder raam en iedere deur is uniek. Om ervoor te zorgen dat je raamdecoratie perfect past meten we dit product gratis bij je in. Tijdens het inmeten bekijken we direct de situatie ter plekke en bespreken we met jou de beste (en mooiste) manier om je raamdecoratie op te hangen.

Wat zijn de kosten?

Is dit precies wat je zoekt, dan wil je natuurlijk graag meer weten. Dit vraag je eenvoudig aan door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergeet niet om de afmetingen te vermelden. Of bel ons op 053 461 1128 onze medewerkers staan je graag te woord. Voor een persoonlijk advies en de mogelijkheid om je eigen raamdecoratie te ontwerpen, ben je van harte welkom in onze showroom aan de Zomerweg 155 in Enschede.

ZonEx aluminium jaloezie
Onze gratis Aluminium jaloezieën brochure
Betreft brochure: Aluminium jaloezie
Persoonlijk advies?

Video over Aluminium jaloezie

Veelgestelde vragen
over Aluminium jaloezie

Of aluminium of houten jaloezieën beter zijn, hangt af van verschillende factoren, zoals de stijl en uitstraling die je zoekt, je budget, de grootte van de ramen en de omgeving waarin de jaloezieën worden geïnstalleerd.

Aluminium jaloezieën hebben als voordeel dat ze duurzaam zijn, gemakkelijk te reinigen en bestand zijn tegen vocht en vochtigheid. Hierdoor zijn ze geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en de keuken. Aluminium jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen.

Houten jaloezieën daarentegen hebben een warmere en natuurlijke uitstraling en voegen warmte en textuur toe aan een kamer. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden afgestemd op de stijl van de kamer. Houten jaloezieën zijn ook goed geïsoleerd en kunnen helpen om warmteverlies te verminderen en de energierekening te verlagen.

Er zijn verschillende redenen waarom aluminium jaloezieën een goede keuze kunnen zijn:

1. Duurzaamheid: Aluminium jaloezieën zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn bestand tegen vocht en hitte, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

2. Onderhoudsvriendelijk: Aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze kunnen eenvoudig worden afgeveegd met een vochtige doek of stofzuiger.

3. Veelzijdigheid: Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende interieurstijlen.

4. Lichtregulering: Met aluminium jaloezieën kun je de hoeveelheid licht die binnenkomt reguleren. Door de lamellen te kantelen kun je de hoeveelheid licht en privacy aanpassen.

5. Energiebesparing: Aluminium jaloezieën kunnen helpen om de energierekening te verlagen. Door de lamellen te sluiten kun je warmte binnenhouden in de winter en buiten houden in de zomer.

ZonEx Raambekleding Aluminium Jaloezie zwart

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Vorige
Volgende
ZonEx Raambekleding Aluminium Jaloezie zwart
Benieuwd naar onze Aluminium jaloezie?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Aluminium jaloezie
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Aluminium jaloezie expert
5/5 - (2 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!