Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Garagedeuren

Garagedeuren van ZonEx Enschede

Onze prachtige garagedeuren en voordeuren zijn verkrijgbaar in diverse modellen en uitvoeringen. De bekleding kan worden gedaan in hout, metaal, keramiek, kunststof of andere materialen, waarbij je ook kunt kiezen uit verschillende profielen en prints.

Op maat gemaakte garagedeuren

Wij leveren maatwerk, zodat je deur altijd perfect past en de algehele vormgeving van je woning niet aantast. Onze beveiligde deuren zijn onder andere uitgerust met een veiligheidslooprail die voorkomt dat ze ontsporen. Bovendien hebben ze zowel aan de buiten- als binnenkant vingerklembeveiliging! Onze garagedeuren hebben ook een automatische vergrendeling, waardoor ze effectief beschermd zijn tegen oplichten. Dit unieke vergrendelingssysteem werkt mechanisch en blijft functioneren tijdens stroomuitval!

Bij ZonEx vind je altijd een passende en hoogwaardige oplossing! We hebben gekozen voor sectionaaldeuren, kanteldeuren, elektrische aandrijvingen en stalen & aluminium voordeuren van Hörmann, zij leveren voor ons toonaangevende Duitse kwaliteit. Hörmann is de Europese marktleider en de grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit voor onze klanten.

5/5 - (1 stemmen)