Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Zonex

ZonEx zonwering enschede

Geschiedenis
ZonEx werd in 1968 opgericht. Het bedrijf begon als een kleinschalige zonweringsleverancier en is uitgegroeid tot een landelijke speler in de zonweringsbranche.

Vakmanschap van ZonEx
De expertise van onze monteurs is het resultaat van een goede interne opleiding van onze monteurs, voortdurende professionele ontwikkeling door samenwerkingen met gerenommeerde leveranciers. Met jarenlange ervaring waarborgen we niet alleen kwaliteitsproducten, maar ook professionele en nette service. Onze monteurs zijn bekend om hun zorgvuldigheid en het netjes achterlaten van een opgeruimde werkplek.

Eco zonwering
ZonEx is specialist in duurzame zonwering. Een van onze belangrijkste services is onze expertise op het gebied van BENG / NTA8800 en natuurlijk kunnen wij u ook ondersteunen en advies geven op het gebied van BREEAM. Wij zijn één van de zes bedrijven in Nederland die de kennis in huis heeft om mee te mogen doen aan het project www.dynamicsolarshading.nl van Somfy.

Duurzaam
Naast een leuk team is ZonEx ook een duurzaam bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld. We kiezen voor de duurzaamste materialen en productieprocessen en geven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans zich te ontwikkelen. Naast duurzaamheid in de bedrijfsvoering ondersteunt ZonEx ook lokale initiatieven op het gebied van duurzaamheid. En vergeet ons project ZonEx Zoemt niet!

Een sterk team

Team ZonEx is een krachtig team, met een eigen teken- en ontwerpafdeling. Voor de toekomst ligt de focus sterk op innovatie en toekomstbestendige producten. En met toekomstbestendig bedoelen wij ook klimaatbestendig. Onze moderne showroom blijft, ook in deze online wereld, een waardevolle aanvulling, waardoor klanten producten op ware grootte kunnen ervaren, wat essentieel is bij op maat gemaakte oplossingen.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag