Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Showroom

Waar vindt u ons?

Zomerweg 155
7532 RB Enschede

Klik voor google maps

Zonwering & Rolluiken

Rolluiken, screens, buitenjaloezieën, markiezen, uitvalschermen en een grote collectie knikarmschermen. Wij hebben al deze producten in onze showroom. Kom langs om in alle rust de verschillen tussen diverse zonweringen te zien. Voor uw comfort tegenwoordig bijna altijd elektrisch bedienbaar, maar ook handbediening is voor ons een optie. Probeer zelf uit wat u het beste bevalt. Ook voor de hoogste kwaliteit zonweringdoeken bent u op het juiste adres in onze showroom vindt u het grootste assortiment zonweringsdoek van de regio.

Overkappingen en glazen wanden

U zoekt een overkapping van aluminium? Wij hebben 6 verschillende type’s opgesteld in onze showroom. Uiteraard zijn al deze type’s in diverse RAL kleuren verkrijgbaar.  Bekijk het assortiment overkappingen en ontvang advies en een offerte op basis van uw wensen. Ook zijwanden van glas (zowel schuif als draai systemen), zijscreens van zonweringsdoek en aluminium schuttingpanelen staan opgesteld voor u om te bekijken en proberen.

Garagedeuren

Als Hörmann partner hebben we natuurlijk garagedeuren opgesteld staan in de showroom. Niet alleen een sectionaaldeur, maar ook de mooie openslaande garagedeur van Hörmann en de zijdelingse sectionaaldeur staan opgesteld in onze showroom. Bekijk en probeer ook de bijpassende voordeuren, kleurpanelen van Hörmann of ontvang advies over het gehele Hörmann assortiment.

Gordijnen en Vloeren

Gordijnen, vitrages, inbetweens, vouwgordijnen, plisségordijnen, dupligordijnen (dubbele plissé), (duo) rolgordijnen, verticale lamellen, houten of aluminium jaloezieën. Bij ZonEx hebben wij het. Kom naar de showroom en bekijk de unieke eigenschappen van de diverse soorten binnenzonwering. Ieder type raamdecoratie heeft zo zijn eigen voordelen. Wij hebben meerdere bedieningssystemen opgesteld zodat u een goede keuze kunt maken welke het beste bij uw woonsituatie past. Wij leveren onder andere de topmerken Vadain, bece, Multisol, byTzum en House of Happiness.

Bij raambekleding horen ook vloeren kregen wij te horen. Daarom hebben wij onze afdeling projectstoffering uitgebreid met PVC en tapijt. De topkwaliteit projectvloeren vielen zo goed in de smaak bij onze klanten dat we ze nu ook aan particulieren verkopen! Kom naar de showroom en bekijk onze grote collectie PVC en tapijt vloeren.

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag