Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantelrolluiken

ZonEx Kantelrolluiken!

Exclusief bij ZonEx; kantelrolluiken. Een rolluik en buitenjaloezie in één! Met thermische comfort functie!

Met deze unieke innovatie kun je licht en lucht doseren. Frisse lucht in huis en toch nog zonwerend door het kantelen van de lamellen. Geopende lamellen zorgen voor aanvoer van frisse lucht en de lichtsterkte is in huis naar wens te regelen. Bij gesloten lamellen is er een lichte lichtinval. Kantelbare lamellen sluiten niet volledig af. Hierdoor zijn er lichtspleten zichtbaar en is het kantelrolluik niet 100% verduisterend.

Inhoud

Impressie van onze
Kantelrolluiken

Kantelrolluiken op maat

Het kantelrolluik van ZonEx werkt op zonne-energie, waardoor je het gemakkelijk kunt monteren zonder hak- en breekwerk. De geïntegreerde accu wordt opgeladen door het zonnepaneel op de koof. Dankzij smart home opties past je rolluik automatisch zijn positie aan het zonlicht en de temperatuur aan. Een optie die zeker je wooncomfort verbetert.

Wat kost een kantelrolluik?

Je wilt natuurlijk graag weten wat je kantelrolluik gaat kosten. Omdat elk raam anders is en rolluiken verkrijgbaar zijn in verschillende varianten, verschilt dit per raam. Geef ons je raammaat en je wensen door, en wij maken voor jou een persoonlijke offerte. Je bent in ieder geval verzekerd van een scherpe prijs, want je rolluiken worden in de fabriek in Enschede op maat gemaakt zonder tussenkomst van een handelaar.

ZonEx Kantelrolluiken Enschede
ZonEx Kantelrolluiken Enschede

De voordelen op een rij

  • Toevoer van frisse lucht
  • Lichtsterkte naar wens
  • Hou kou buiten in de winter
  • Hou warmte buiten in de zomer
  • Montage zonder hak- & breekwerk
  • Handbediend of Elektrisch
  • Ook mogelijk met Smart Home opties

Thermisch comfort functie

Onze solar kantelrolluiken zijn standaard voorzien van de thermisch comfort functie. Door de auto pilot knop op de afstandsbediening 3 seconden in te drukkken activeer je deze functie. Hieronder lees je hoe je deze functie in- en uitschakelt.

Thermisch comfort zomer:
Bij hoge concentratie zonlicht en warmte, zal het rolluik zich automatisch ca 90% sluiten om oververhitting te vermijden. Zodra de warmte of het felle zonlicht minderen, zal het rolluik zichzelf automatisch weer openen.

De AUTO PILOT zal in werking treden:
– als de temperatuur de laatste dagen gemiddeld hoger is dan +/- 20°
– EN als de temperatuur op dat moment > +/- 25°
– EN als het zonlicht de zonnecel rechtstreeks belicht
Als het rolluik reeds gesloten is, zal er niets gebeuren.

Thermisch comfort winter:
Zodra de temperatuur een aantal dagen lager is zal het rolluik zodra het detecteert dat het het donker wordt automatisch sluiten om de kou buiten te houden.

De AUTO PILOT zal in werking treden zodra het donker wordt EN als de gemiddelde temperatuur de laatste dagen < +/- 10° is. De rolluiken moeten ’s morgens handmatig weer geopend worden.

De AUTO PILOT vervangt geen tijdklok.
LET OP voor naar buiten opengaande ramen
LET OP: op de werking zit een marge (temperatuur/licht) en kan verschillen van rolluik tot rolluik.

Isolatie

Rollluiken isoleren. Ze helpen de warmte buiten te houden in de zomer en houd je huis op een natuurlijke manier koel. En in de winter zal het de warmte binnen houden, waardoor het energieverlies via ramen minder is. Zonweringen en rolluiken zijn essentieel om een woning op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier energieneutraal te maken.

Bedieningsopties

Kantelrolluiken hebben een solar paneel voor stroomtoevoer en de bediening gaat via een afstandsbediening. De automatische sensoren zorgen voor de standaard ingebouwde thermisch comfort functie. Lees hierboven meer over het in- en uitschakelen van deze functie.

Bouwkundig advies en op maat gemaakt

Iedere woning is uniek. Om ervoor te zorgen dat jouw kantelrolluik perfect past meten we die gratis bij je in. Tijdens het inmeten bekijken we direct de bouwkundige situatie ter plaatse en bespreken we met jou de beste manier om je kantelrolluik te monteren.

Hoeveel kost een kantelrolluik?

Is dit precies wat je zoekt, dan wil je natuurlijk graag meer weten. Dit vraag je eenvoudig aan door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergeet niet om de afmetingen te vermelden. Of bel ons op 053 461 1128 onze medewerkers staan je graag te woord. Je bent ook van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies en om een kijkje te nemen tussen onze uitgebreide en unieke collectie zonweringsdoeken. Onze showroom is zonder afspraak geopend. Je vindt ons aan de Zomerweg 155 in Enschede.

Onze gratis Kantelrolluiken brochure
Betreft brochure: Kantelrolluiken
advies buitenleven
Persoonlijk advies?

Veelgestelde vragen
over Kantelrolluiken

U wilt natuurlijk graag weten wat u kantelrolluik gaan kosten. Wij produceren deze op maat en omdat elk raam anders is en rolluiken verkrijgbaar zijn in verschillende varianten verschilt dit per raam. Geef ons door wat de maat van uw raam is en uw wensen en dan maken wij voor u een persoonlijke offerte. U bent in ieder geval verzekerd van een scherpe prijs want uw rolluiken worden in de fabriek voor u op maat gemaakt zonder tussenkomst van een handelaar.

Kantelrolluiken zijn een nieuw type rolluiken die bestaan uit horizontale lamellen die kunnen worden gekanteld om licht en lucht door te laten terwijl de privacy en veiligheid behouden blijven. Gekanteld kun je door de rolluiken heenkijken net als bij een buitenjaloezie. De productie voor Nederland is bij ZonEx in Enschede.

ZonEx Rolluik kantelrolluik

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Vorige
Volgende
ZonEx Rolluik kantelrolluik
Benieuwd naar onze Kantelrolluiken?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Kantelrolluiken
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Kantelrolluiken expert
1.5/5 - (8 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!