Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Basis onderhoud

Wil je geen overeenkomst voor het jaarlijks onderhouden van je producten, maar twijfel je wel over het functioneren van je (zonwerings)product? Dan is een eenmalige onderhoudsbeurt de beste optie voor jou! Wij voeren onderhoud uit aan rolluiken, screens, zonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

Wat doen wij bij eenmalig onderhoud?

Eenmalige inspectiebeurt: Onze vakmonteurs voeren een grondige inspectie uit van je product. Geen overeenkomst: Je bent niet gebonden aan een contract. Snelle en passende oplossing bij storingen: We zorgen voor een snelle en geschikte oplossing bij eventuele storingen. Na het onderhoud ontvang je een overzicht waarin de status van je product wordt beschreven.

Om de status van je product in orde te houden, raden wij aan om jaarlijks grondig onderhoud uit te voeren. Installaties slijten door gebruik en weersinvloeden. Alle draaiende onderdelen moeten regelmatig gesmeerd worden en het product moet worden afgesteld om storingen en vroegtijdige vervanging te voorkomen.

onderhoudswagen zonex

Om de status van jeproduct in orde te houden raden wij aan om jaarlijks grondig onderhoud uit te voeren. Installaties slijten door gebruik en weersinvloeden, alle draaiende onderdelen dienen periodiek gesmeerd en het product moet afgesteld te worden om storingen en vroegtijdige vervanging te voorkomen.

  • Tijdens de eenmalige onderhoudsbeurt inspecteren onze vakmonteurs grondig je product en worden eventuele gebreken worden met je besproken.
  • Vinden we gebreken die niet onder het onderhoud vallen dan krijg je een vrijblijvende offerte.
  • Indien akkoord en uitvoerbaar wordt je product gelijk hersteld naar wens.
  • Na afloop ontvang je een overzicht waarin staat wat er is uitgevoerd, er eventueel hersteld is en advies betreft eventueel te vervangen onderdelen om hoge kosten in de toekomst te besparen.
  • Indien gewenst ontvang je het jaar na de eenmalige onderhoudsbeurt een vrijblijvende herinnering
Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag