Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenjaloezieën op maat

De strakke en eigentijdse vormgeving van buitenjaloezieën spreekt steeds meer mensen aan. In de projecten markt is dit al jaren een van de meest gewilde vormen van buitenzonwering door hun effectie en efficiënte afscherming van warmtestraling.

Door het vrije zicht naar buiten bij het draaien van de lamellen krijgt u geen opgesloten gevoel. Buitenjaloezieën kunt u op elk moment het zonlicht zo regelen dat u de dag op z’n mooist beleeft! De aluminium buitenjaloezieën zijn er in veel uitvoeringen waardoor u gegarandeerd de buitenjaloezie zo kunt samenstellen als u wenst.

Inhoud

Impressie van onze
Buitenjaloezieën

Uitvoeringen buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn bijzonder onderhoudsarm en uitvoerbaar met diverse materialen en kleuren. We leveren niet enkel opbouwjaloezieën, maar ook inbouw, module en gevelsysteem jaloezieën. Vraag hiernaar in de showroom of bij uw online prijsaanvraag.

ZonEx Buitenjaloezieen Enschede

Lamellen

De lamellen zijn verkrijgbaar in diverse vormen zoals een drieboog lamel voor optimaal lichtbeheer, een gekraalde lamel voor stabielere en sterkere oplossingen en een vlakke lamel, de basis voor bekwaam lichtbeheer. De aluminium lamel is van nature uiterst corrosiebestendig en 100% recyclebaar.

Vlakke lamel

ZonEn Lamel Enschede
 • Zachte lichtdosering
 • Minder inkijk
 • Verbeterde verduistering
 • optimaal lichtbeheer

Drieboog lamel

ZonEn Lamel Enschede
 • Stabiele lamel
 • Sterker dan standaard

Gekraalde lamel

ZonEn Lamel Enschede
 • Standaard lamel
 • Elegante vormgeving
 • Licht & stabiel
 • Simpele lichtregeling
ZonEx Buitenjaloezieen Enschede

Hoe werkt een buitenjaloezie

Buitenjaloezieën worden voorzien van elektrische bediening, een afstandsbediening of wandzender. Ook is het mogelijk om de jaloezieën met een Smart Hub te verbinden en deze te bedienen waar je ook bent via je smartphone.

 • Afstandsbediening: U kunt de jaloezieën 180 graden draaien en zo de lichtinval bepalen vanaf elke plek in huis.
 • Wandzender: Net iets anders dan de bekende muurschakelaar, de wandzender bedient u eenvoudig de jaloezieën. Een wandzender is draadloos net als een afstandsbediening maar op de muur gemonteerd zodat je hem niet kwijtraakt.
 • Smartphone of tablet: Door gebruik van een IO-motor en de Somfy TaHoma kunt u uw buitenjaloezieën handig bedienen van waar je ook bent
 • Windautomaat & zonsensor: Een zonnecel zorgt voor schaduw op zijn tijd en voorkomt schade door blootstelling aan te harde wind.

Isoleer je huis

Buitenjaloezieën helpen om je huis te isoleren. Ze helpen om de warmte buiten te houden in de zomer en houden je huis op een natuurlijke manier koel. En in de winter zal het de warmte binnen houden, waardoor het energieverlies via ramen minder is. Zonwering is nodig om een woning op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier energieneutraal te maken.

Bedieningsopties

Buitenjaloezieën werken op elektrische bediening. Je kunt je buitenjaloezieën aansturen met een wandzender, afstandsbediening of via een app op je telefoon als je het Somfy Smart Home systeem hebt. Je kunt er ook voor kiezen om nog meer accessoires toe te voegen aan je Smart Home systeem zoals een zon- en/of windautomaat. Met deze accessoires gaan de jaloezieën automatisch omlaag als het zonnig is en automatisch omhoog bij een stevige wind. Dit zorgt voor extra gemak en bescherming, zonder dat je er constant aan hoeft te denken.

Bouwkundig advies en op maat gemaakt

Iedere woning is uniek. Om ervoor te zorgen dat jouw buitenjaloezieën perfect passen meten we deze gratis bij je in. Tijdens het inmeten bekijken we direct de bouwkundige situatie ter plaatse en bespreken we met jou de mooiste manier om je zonwering op te hangen. Maar ook de beste manier om de zonwering te gaan monteren is een belangrijke reden om bij je langs te komen. Hoe gaan we de buitenjaloezieën bevestigen en hoe is de constructie van de woning?

Hoeveel kosten buitenjaloezieën?

Zijn buitenjaloezieën precies wat je zoekt, dan wil je natuurlijk graag meer weten. Dit vraag je eenvoudig aan door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vergeet niet om de afmetingen te vermelden. Of bel ons op 053 461 1128 onze medewerkers staan je graag te woord. Je bent ook van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijk advies. Onze showroom is zonder afspraak geopend. Je vindt ons aan de Zomerweg 155 in Enschede.

ZonEx Somfy zonwering
Onze gratis Buitenjaloezieën op maat brochure
Betreft brochure: Buitenjaloezieën
advies buitenleven
Persoonlijk advies?

Veelgestelde vragen
over Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn zeer geschikt voor gebruik buitenshuis vanwege hun duurzaamheid en functionaliteit. Ze bieden effectieve zonwering en privacy, terwijl ze ook de mogelijkheid bieden om de hoeveelheid licht en ventilatie te regelen. Gemaakt van weerbestendig aluminium, zijn buitenjaloezieën bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en zonlicht. Ze kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en kunnen zowel op woningen als op commerciële gebouwen worden geïnstalleerd. Bovendien dragen buitenjaloezieën bij aan energiebesparing door het verminderen van de warmteoverdracht naar binnen, waardoor het gebruik van airconditioning kan worden verminderd. Kortom, buitenjaloezieën bieden een praktische en stijlvolle oplossing voor het regelen van licht en privacy in buitenruimtes.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor buitenjaloezieën:

Esthetiek: Buitenjaloezieën kunnen een mooie toevoeging zijn aan de buitenkant van uw huis en kunnen uw huis een moderne uitstraling geven.

Lichtregeling: Met buitenjaloezieën kunt u de hoeveelheid licht die uw huis binnenkomt regelen. Dit is vooral handig in de zomer wanneer de zon fel schijnt.

Energiebesparing: Buitenjaloezieën kunnen helpen om de temperatuur in uw huis te regelen, waardoor u energie kunt besparen op uw airconditioning en verwarming.

Buitenjaloezieën zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor u geld bespaart op vervanging en reparatie.

ZonEx Buiitenjaloezieen Enschede

Referenties

waar we trots op zijn
Mark
Klant ZonEx
Lees verder
Een zeer prettige ervaring met dit bedrijf. Nadat ik in de showroom mijn type screens had uitgezocht, kwamen ze al snel daarna alles bij mij thuis inmeten. Ook de monteurs die de screens kwamen plaatsen kwamen netjes en sociaal over en ze leverden netjes werk af.
Klaas-Jan Huizen
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben dit voor 2 jaar terug rolluiken laten plaatsen en dit jaar verduistering gordijnen laten monteren in de keuken en woonkamer en zijn zeer tevreden over het gewenste resultaat. Goede service. Ik zou zo weer bij dit bedrijf iets aanschaffen en laten monteren.
Rick
Klant ZonEx
Lees verder
Wij hebben elektrische rolluiken van ZonEx merk. Ze gaan in de ochtend automatisch open op ingestelde tijd en als de zon onder gaat gaan ze weer dicht. En natuurlijk als ik overdag (of in de zomer als het warm is) last heb van zon op mijn scherm dan druk ik gewoon even op het knopje van de afstandsbediening. Ik zou het iedereen aanraden!
Alissa Geerdink
Klant ZonEx
Lees verder
Rolluik werkte niet meer in ons nieuwe huis. Gemaild wat het koste. Reparatie van 1 rolluik is natuurlijk in verhouding best prijzig, maar omdat we de staat van de rest van de rolluiken ook niet wisten kreeg ik daarnaast voorstel van ZonEx om onderhoud te doen zodat we weer een tijd door kunnen. De monteurs hebben ons ook tips gegeven om geen nieuwe schade te krijgen bij het naar beneden laten vallen van de rolluiken.
Vorige
Volgende
ZonEx Buiitenjaloezieen Enschede
Benieuwd naar onze Buitenjaloezieën?
Vraag een gratis offerte aan
Betreft product: Buitenjaloezieën
Jouw aanvraag gaat direct naar onze Buitenjaloezieën expert
4.6/5 - (16 stemmen)

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!

Prijscalculator

Waarom?
met uw postcode kunnen we de afleverkosten berekenen. 😄
Bijna klaar...
Met uw telefoonnummer kunnen we meedenken met de beste prijs!