Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Smart Home advies

Waar huisautomatisering vroeger alleen voor een selecte groep huizenbezitters weggelegd was, is een Smart Home tegenwoordig toegankelijk voor iedereen. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun huis te voorzien van een Smart Home systeem.

TaHoma is ons meest complete Smart Home systeem. Je kunt beginnen met het aansluiten van één rolluik, en dan geleidelijk uitbreiden met zonwering, raamdecoratie, gordijnrails. Naast onze Somfy motoren kunt u ook producten aansluiten van o.a. Velux, Philips Hue, Sonos en nog veel meer.

Comfort

Door uw huis gedeeltelijk te automatiseren, hoeft u niet meer vooruit te denken over dagelijkse klusjes zoals het openen of sluiten van uw rolluiken. Stel zelf een tijd in of kies voor zonsopkomst of zonsondergang als timer. Of maak het uzelf nog gemakkelijker en bedien uw producten middels spraakbediening via de Google Assistent. Zo zorgt ZonEx voor een stukje extra comfort in uw huis.

Waar en wanneer u wilt

Waar u ook bent, op uw werk, op vakantie of in de auto. U bedient en checkt via de app de producten in uw woning. Kiest u naast slimme zonwering of raamdecoratie ook voor een uitbreiding met camera’s dan kunt u ook direct live meekijken en alarm slaan. Slimme zonwering zorgt ook voor een aanwezigheidssimulatie en beschermt uw huis zo tegen inbraak.

Zelf inregelen

Smart Home producten, ze zijn makkelijk, maar het kan ook best lastig zijn om alles goed ingeregeld te krijgen. Daarom deze pagina zodat u zelf uw product kunt inregelen. Lukt het niet dan kunt u altijd nog de onze servicedienst inschakelen.

Tahoma Tips

360 productvideo Somfy Tahoma

Vragen aan Zonex? Neem contact op
Of kom langs!

Bezoek ons:
Zomerweg 155
7532 RB Enschede

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO

13.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
09.00 – 17.00
10.00 – 16.00
Gesloten
Meer informatie?

Neemt direct contact op via ons contactformulier.

Binnen 24 uur ontvang je reactie op jouw aanvraag